bugün

gerçekten nesil olarak Türk neslini çok yukarıya taşımıştır ve her şey organik olursa insan güzel olur tezini tek başına çürütmüştür.
şu an en küçüğü 26-25 yaşında olan kızdır.
Tehlikenin farkinda misiniz sözlügü 98 liler el koymus.
Bu bir darbe.
yediğindeki içtiğindeki hormonlardan mıdır, çabuk gelişip olduğundan daha yaşlı (yani 14-15 yaşındaki kızlar biraz makyajla 18 ve üstü gibi) göstermektedirler. belki biraz da yaygınlaşan kozmetik alışkanlıklarla da alakalı olabilir. o saça, yüze sürdükleri ağır boyalar kim bilir ileride başlarına ne dertler açacak? kaçı çağın vebası kanserle karşılaşacak? işte bunlar hep şom ağız.

süslenmeye, güzel giyinmeye, iyi görünmeye karşı değilim; ancak her şeyin fazlası zarar, bir şeyi yaparken bilinçli olarak yapmak, başkaları yapıyor diye yapmamak gerekir.
98li ne la lolipop alin da cocuk sevinsin.
Daha rahat bir nesil olduğu gerçeği gün gibi ortada. Bazı kavramlar(etik, namus, ailesel ilişkiler) sanki biraz daha düşüncede/reelde esnek halde.
Bilinçli oldukları ve sonuçlarını görebildikleri(!) sürece özgürsünüz kızlar.
Bir dönem kadını özellekleridir.
Sosyal medyanın en çok sahip olduğu kitledir.
Sözlükte bolca olan yaş dilimi.
Onu bırak ben 97'li gördüm.
2000li yıllarda doğan kızlara ve sonrasına kadar yolu vardır.
2000 den sonra doğanlara göre katlanabilitesi daha yüksek kızlardır.. bunlar en azından anadolu kültürünün az çok ayakta durduğu 90 lı yıllarda doğdukları içün kültür olarak fazla uçmamışlardır. en azından sohbet edilebilir, bir yerlere gidilebilir.. birde 2000 den sonra doğan kızları görün siz 3-5 yıl sonra piyasada bunlar olacak hatta şimdiden piyasa yapanları mevcut. yeni nesil özellikle şehirde doğanlar biraz değişik aga.. onlar kendi aralarında gayet güzel anlaşıyor tamam her nesil bir sonraki nesil için yeni nesil bozdu falan desede 10 yılda bu kadar köklü bir kültür yozlaşması da görmemiştir tarihimiz.. gidin 80 doğumlu ile 90 doğumlu anlaşır ama 90 ile 2000 doğumlu anlaşamaz aga...
Bence çok yanlış yapıyonuz 91 ile 99 bir mi ?25 yaşın nesi küçük mk, otuza kalmış 5 yıl yeni reşit olmuş Lan o aralığın bir kısmı, aplanıza ayıp ettiniz. Lol.
1990'dan başlayıp 1997'lisine kadar sevişebilirim açıkçası.

Mutluluk saçan kızlar...