kişiyi üzer. vicdanlı her kişiyi üzer daha doğrusu. yahuu 1981 doğumlu birini bakan yardımcısı yapmanın manası nedir?
bu kişinin siyasi birikimi ne olabilir ki?
sırf yandaş diye bu kadar önemli bir konuma getirilmesi ne derece doğrudur?
bu kişinin sakarya üniversitesi mühendislik fakültesi mezunu olmuş olması ayrı bir ironi konusudur. sağlıkçı falan değil!

ulan sinirlenmiyeyim diyorum!!!!

http://www.sabah.com.tr/g...ik-bakanligina-yeni-atama

1981 doğumlu ne abii ya!!!!

erkan kandemir'miş adı.
torpillidir.
(#26290662).
"Lan ülkenin amına konuldu sen hala 31 yaşında bakan diyorsun" isimli şiiri akla getirmiştir.
akp'lidir.
norveç'te de sağlık bakanlığı'nı marangozlar, iç işleri bakanlığını kasaplar, turizm bakanlığını doktorlar, dış işleri bakanlığını mühendisler yönettiği için 31 yaş gibi genç bir yaşa sahip olduğu için türkiye'nin yüz akı olan, torpille kesinlikle alakası olmayan, o göreve tamamen sağlık alanında yaptığı özverili çalışmalarla, ülkenin sağlık sistemine yaptığı müthiş katkılarla gelmiş olan mühendis.
herşeyden önce, sözlükte sabah gazetesini link olarak verenleri gösterir. Kardeşim sen bu durumdan şikayetçiysen şayet, vermeyeceksin havuz medyası linki !
Atatürk'ün daha genç yaşta neler yaptığını bilmeyen kişi beyanı.
2015 yılında olduğumuz düşünülürse 1981 doğumlu bir kişi 34 yaşında olur. 34 yaşındaki adam da üniversiteyi ilk girişte kazandıysa 2005ten bu yana doktor, uzmanlığını da zamanında bitirdiyse 2010dan bu yana da uzman doktordur. Yani 5 yıldır uzman doktorluk yapan birinden bahsetmiş oluruz ki daha ne olsundur. 70 yaşında içi geçmiş söylenenleri anlamayan duyamayan katarakt vb rahatsızlıklardan ötürü önünğ göremeyen bi de üstüne erkekse prostatı olan bi dede yerine taze kan her zaman tercih edilmelidir. Size de yaranılmıyor be sözlük ahalisi. Milletvekili seçilme yaşı 25 olsun der 35 yaşındaki adama genç toy vb dersiniz.
33 yaşında enerji bakanı olan deniz baykal; otuzlu yaşlarının ortasında trt genel müdürü olan ismail cem, 32 yaşında genelkurmay başkanı olan oradan da diktatörlüğe atlayıp, imparatorluğun anasını belleyen enver'i düşündüğümüzde gayet de vasat bir pozisyondur.
(bkz: bir ölüm sebebi olarak aşırı muhalefet)
34 yasında profesör olan kişi akpden siyasete giriyor. Bu da mı torpil.
vallahi billahi.
Yuhh yani akıl yaşta değil baştadır hocam, sizin Kemal 60 yaşında ama bi boka yaramıyor afedersin. Ve daha düne kadar siyaseti fosillerden kurtaralım gençlere yol açalım diyen bizler değilmiydik. Adam Cumhurbakanı veya başbakan olmamış, hatta bakan bile olmamı, yardımcı lan adam. Böyle böyle pişecek ve olacaklar. Sokayım sizin bu yusyuvarlak ideolojinize.
akp demek torpil demektir, işin doğrusu bu başında bulunan adalet kelimesi kaldırılırsa fena olmayacak.
(bkz: 81 doğumluların şu an 34 yaşında olması)
Üzer insanı.
hemşeri hemşeriyi milletvekili yaparmış.
yaşından ziyade deneyim isteyen bir mevki.
deneyimsiz,alana çıkmamış biri olaya vakıf olup (!) danışmanlık hizmeti verecek.son durum bu .

yaşından daha vahim olan kadrosunu dolduracağı deneyimi.

bazı faaliyetlere katılması yeterli gelmiş.

''Kandemir'in süpriz bir karar ile saglık bakan yardımcılığı görevine getirilmesinde hem mühendislik hem sosyal bilimler hem de siyasi alandaki faliyetlerinin etkili olduğu belirtiliyor.''

sistemlerde işleyiş -uygulanış hatası aranmasına gerek yok.başında mantık hatası var.

bakanlıklar bunun gibilerle dolu.
lan yaşında ne problem var anlamadım. 35 yaşında bırakın bakan yardımcılığını, başbakan bile olunur. gayet olgun ve yeterli bir yaş. tabii eğer iyi bir eğitim almış ve liyakatı yeterliyse neden olmasın... alışmışız tabii hep böyle yaşlı yaşlı moron yöneticilere, ak sakallı olmyınca şaşıyoruz hemen. gençlik, dinamizm iyidir. daha da yaygunlaşması gerek.
ha tabi, burada bir liyakatsizlik ve torpil olayı varsa(ki muhtemelen vardır) o zaman sonuna kadar eleştirirlir. ama yaş üzerinden değil..