bugün

(bkz: israil pkk ilişkisi/#3284577)
(bkz: barzani pkk ilişkisi/#9933731)
(bkz: yahudi kürtler/#17045478)
(bkz: cia kurtleri/#7870822)
60 li yıllardan beri cia nın kuklası olmuş bir devletin bireylerinin asla laf soyleyemeyecegi forograftir.
türkiyenin sicili ne kadar temiz ki bu konuda kalkıp başkalarını eleştirelim.
bilinen konudur. zira barzani zaten yahudidir kürt filan değildir dolayısı ile kendi ülkesinin gizli servisi ile bir takım faaliyetlerin içinde olması kimseyi şaşırtmamalıdır.

ırak türkmen cephesi başkanının mit görevlileri ile ilişkisi ne kadar doğalsa barzaninin de mossadla ilişkisi ve bu yönde fotoğralarının olması gayet doğaldır.
hadi kalkın kardeşlerim kalkın ve ülkenin bölünüşünü kollarımız bağlı bi şekilde izleyelim. Belki de kollarımız bağlı değildir ? alıştığımız için deli elbisesi olmasa bile bağlı şekilde duruyordur kollarımız belki.. Birlikteliktir bunun tek çözümü, birlik ve beraberliktir. Gün gelecek farkına varılacak ve ruhumuzun farkına tekrar vardırdığı için önemli bi fotoğraf olacaktır. içindeki insanlar ne kadar boş olsalarda.
bunun dedesi de yahudiydi zaten. buyrun salomon barazani.görsel
O herifler mossad başkanıysa ben cia başkanıyım amk.
Tiplere bak.

Toplanmışlar oradanda sıra gecesine gitmişler.
barzani'nin ne kertede biri olduğunu gözler önüne seren onlarca fotoğraftan biri. apo'yla da gayet samimi bir halde çekilmiş fotoğrafı var. ne ilginçtir ki tayyip'le de çok samimi. birkaç ak köpeğin "eğer o adamlar mossad ajanıysa..." şeklinde kem küm edip savunmaya geçmesi de dikkatlerden kaçmıyor. aynı yolun yolcuları ne de olsa.
bilinmeyen bir şey değildi zaten .
bunu anlamak için fotoya gerek yoktu ki. az buçuk aklı olan bir birey bu çapulcuların tek başlarına bi bok yiyemeyeceklerini bilir zaten...
Tarih 16 kasım 2013 nerden nereye.
orta doğu kendi kendine mi karışıyor sanıyorsunuz ?!

bunlar elbetteki büyük hayalleri olan şerefsiz ve uyanık bir milletin oyunu...

israil sik kadar cografyasıyla bütün arap ülkelerini karıştırmaya yetiyor.
eğer fotoda yazılmış olanlar doğruysa israilin ortadoğudaki tüm siyasi oluşumları dikkate aldığı, menfaatlerine göre manipule etmeye çalıştığının bir göstergesidir. vizyon sahibi, vatandaşlarının geleceğiyle ilgili kaygılar taşıyan her devletin yapması gerektiği gibi.
leblebiden nem kapan türk vatandaşını yine ortaya çıkaran fotoğraf. olm türkiye kürtlerin de yaşadığı bir ülke. devlet olarak vatandaşlarımızın soydaşlarını ülke dışında gözetmemiz gerekirken tutup adamları düşman ilan edip kimseyle görüşmelerini istemiyoruz. sonra da kürtlerle et tırnak, yok vatan bölünmez. ne acayip adamlarız lan biz?
o değil de hem foto 71 yılında çekilmiş deniyor, hem de fotoğrafta bulunan zvi zamir denen dayının 1968-1974 arasında mossad başkanı olduğu söyleniyor. adam mossad başkanıyken dağa çıkmış, vay amk.
şalom nakdimon'un israil kürt umutlarının çöküşü adlı kitabının son kısmında barzani ve diğer mossad üst düzey yetkililerinin başka ilginç fotoğrafları da var. bu destek iran ve ırak'ın imzaladığı 1975 cezayir antlaşması'na kadar devam ediyor. o andan sonra artık iran şahlığı, ırak kürtlerini desteklemiyor. israil'in ve abd'nin kürtleri yeniden himaye ettiği 1990 1. körfez savaşı'na kadar bu vaziyet devam ediyor. aslında halepçe katliamı'nda da çok karanlık noktalar var. bir kere enfal operasyonu'ndan önce durri, barzani ve talabani'nin halay çekerken görüntülenmiş bir fotoğrafı var. halepçe'nin sonuçlarına bakmak lazım. iran ve abd, kürtler ayaklanırsa onları destekleyeceğini söyledi. ne abd uçakları gözüktü ne de iran sözünü tuttu. biz özal'ın sayesinde 1988'de bunları ülkeye mülteci olarak aldığımızda başımıza büyük işlerin açılacağı belliydi. körfez savaşı bitince saddam yerinde bırakıldı ve ırak uçaklarına 36. paralelin kuzeyine uçma yasağı getirildi. ta 1992'de hasan cemal'in, welcome to kurdistan tabelasının önünde poz verdiği resmi hatırlıyorum. barzani'nin yahudi olup olmaması umurumda değil. kürtler, israil ve abd'nin himayesi altındadır ve kürdistan 2. bir israil olarak kurdurulmuştur.
güncel Önemli Başlıklar