163 

kapat
  1. türk TELEKOM BORÇ SORMA servisi telefon numarası. aradığınızda, dakika başına 1 kontör yazıp faturayı daha da kabartması ile ünlüdür.
    #815469 (yandal arkeolog, 04.11.2006 22:02)
  2. izmir'de beyazevler-otogar arası seyreden, alsancak'tan da geçen 3 numaralı uzun mesafe belediye otobüsü.
    #917689 (deli bozgun dolu dizgin, 27.11.2006 18:26)
  3. toplamı 10 yapan sayıdır.
    #917791 (muhasebeye giris, 27.11.2006 18:48)

© 2008 - uludağ sözlük

163 başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 163 ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 163 nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kugulu park » physiologic autogynephilia » tc electronic » jim root » gece karanlikta komidini optum sevdicegim diye » unutamamak » pkk li kadin patlayiciyla yakalandi » derdest » there s a place » eskimolar turk mu sorunsali » evlilik kredisi » ben buyuk ortadogu projesi nin es baskaniyim » hamsi » vicdan olmadan iman olur mu » master of puppets » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » neil gaiman » uhde » akp yi kapatmak icin daha iyi gerekceler » hursit tolon » sevgiliden ayrildiktan sonra evde oturan mal erkek » gece karanlikta cukumu optum sevdicegim diye » logitech » baba anneme soyle oldum » universiteye otobusle giden insan » when you close your eyes » haci yagi kokulu sevgili » kar musikileri » 11 ekim 2008 ingiltere kazakistan maci » i will always love you » online yazarlar