bugün
- gecenin şarkısı10
- dinsiz olmak14
- iremga da ki ga'nın anlamı22
- dubai çikolatası43
- herkesin atatürkçü olması22
- kötü davranan erkoya aşık olma sendromu15
- sokak kedisi için para harcayan gerizekalı90
- liseden sonra günyüzü görmemek16
- nasıl bir sevgiliniz olmasını isterdiniz43
- bir trans ile kanka olur musunuz18
- evlenmenin amacı nedir sorunsalı25
- şeytandan bile daha kötü insanlar14
- turşu yeme perileri14
- bir sözlük kızının çoraplarını hediye olarak almak10
- uludağ sözlükte hiç kötü insan olmaması12
- atatürk'ü görünce ağlayanlara allah akıl versin16
- sözlük yazarlarının çayları13
- esenyurt belediye başkanının gözaltına alınması30
- yiyip yiyip kilo alamamak10
- 194 hafta sonra mesaj atan kız18
- anahtar parti19
- bir parfüme 15 bin lira veren ekşici16
- anın görüntüsü17
- bik bik'in tapılası ayakları10
- ben onu adam ederim diyen kız15
- yürümekten keyif alınan caddeler11
- kelimelik12
- playstation 5 pro fiyatları11
- yazarlar ülkeyi yönetse yapacakları işler18
- kadınların konuşmasının yasaklanması12
- tuvaleti temiz bırakmamak15
- queen ravennaya alınabilecek hediyeler8
- mehmet şimşek12
- görücü usulü evlenmek19
- g s'i ermeni uşağıdır11
- queen ravenna'nın halloween bayramını kutlamak14
- stres azaltıcı basit aktiviteler19
- diyete başlamak15
- peşini bırakmayan eski sevgili9
- ela gözlü yazarlar birliği15
- 7 yıl kumarhanede çalıştım soruları alayım36
- kuresel10
- sana ateşli geceler yaşatacağım diyen kız17
- osmanlı bir hanım olmak13
- billie eilish'in sahnede yaptığı hareket9
- sözlükteki şişko kadınlar10
- 28 ekim 2024 galatasaray beşiktaş maçı28
- kombiyi açan sözlük yazarları9
- dünyanın yaşı11
- 65 yaşındaki sözlük abazanı14
eboue kendını yere atarak fual bekledıgı gol olmustur. besıktaslıyım tarafsızım.
webo'nun 2. postayı saldığı maçtır.
7-1 olma ihtimali vardıt.
Fenerbahçe'nin beklediğimden iyi oynadığı maç olmaktadır. Kadıköy'de her daim kekliğimizsiniz.
gs'nin baba'yı aldığı maç alın fenerbahçe umarım takacak bu akşam 4-5 tane daha.
2. golü emanuel eboue'nin neden arsenal'den gönderildiğinin kanıtı olan maçtır.
eboue denen tek ıq lu futbolcunun kendini yere atmak yere adama sırtını dayasa, fenerbahçenin 2 golününün muhtemelen olmayacağı maç.
evi 50 metre ötede olan kişilerin goool diye bağırmaları sayesinde gol olduğunu anladığımız maçtır.
mackolikten bile hızlı herifler. *
mackolikten bile hızlı herifler. *
oyuncular taraftarın isteğini anlamamış olacaklar ki umursamaz bir oyun içindeler...
olum azıcık canlanın lan. prestij maçı bu.
olum azıcık canlanın lan. prestij maçı bu.
Birinci yarısı Fenerbahçe'nin 2-1'lik üstünlüğüyle biten maçtır.
webo nun yardırdığı maç.
galatasarayımın 4-2 kazanacağı karşılaşma.
weboyla beraber beni kahkaha krizine sokan maçtır. inşallah böyle gider, yüzümüz güldü be.
Cüneyt sağolsun yine maci sabote ediyor. not: fenerbahceliyim.
fenerbahçenin cüneyt çakır sayesinde 2-1 önde olduğu maç..
cüneyt çakırın kabak gibi faulü görmeyip golü verdiği maç olmuştur.
s.ktin maçı cüneytttt...
s.ktin maçı cüneytttt...
Fenerbahçe'nin tek kale oynadığı maç. Dualarım kabul oldu galiba, Fenerbahçe aşksın sen, cansın sen!!!!!!
cüneyt çakırın yanlış karar verdiğini bildiği için itirazlara kart çıkarmadığı maç. eyyam yapma başka şey istemiyoruz çakır.
fenerin yine bala göte, hakem yardımıyla goller bulduğu maç.
ulan eboue resmen kicini dokundurup kendini yere atmak icin geldi, istediginide yapti geldi webonun onunde durdu dayasinda atim kendimi diye; ve hala utanmadan buna faul diyen gs liler var. gerci utanma ve gs li kavramlari ayni cumle icinde bile kullanilmamali.
bir fenerbahçeli olarak galatasaray'ın gücünü devre arasından alan bir takım olduğunu bildiğimden rahat edemediğim maçtır.öncelikle soru sormak istiyorum,cahilliğim için bağışlayın ama fatih terim devre arasında soyunma odasına inebiliyor mu? cevap bekliyorum.
evet,maça gelecek olursak.fenerbahçe uzun bir aradan sonra ilk kez galatasaray'dan iyi oynuyor.evet fenerbahçe'nin geliştirdiği ataklara ve paslaşma organizasyonlarına saygısızlık etmiş gibi olmayayım ancak bunun temel nedeni galatasaray'ın kötü hatta çok kötü oynamasıdır.bilmiyorum ikinci yarı ne olur ama amrabat'ın oyuna girmesi şu an allah'ın emri gibi duruyor.dolayısıyla fenerbahçe beklerine daha fazla iş düşecek gibi.elmander çıkar sanırım,maç eksiği belli.bu da savunmamızı pres anlamında biraz olsun rahatlatacaktır.eğer akıllı oynarsak -ki bu akıllı kelimesi 9-0-1 taktiği demek değil onu ekleyeyim- bu derbiyi de almamızın önünde bir engel yok.ama yine de dediğim gibi devre arası önemli.bizim aykut devre arasını iyi değerlendiren bir hoca olamadı hiç,takım girdiği gibi çıkıyor koduğumun sahasına. "siktirin gidin oynayın oğlum banane" falan mı diyor sir.kocaman anlamış değilim.
gollere gelecek olursak,galatasaray'ın gol atması atak yapamaması sebebiyle sadece penaltı ihtimaline bağlıydı ve o da gerçekleşti.yanlış anlaşılmasın full hd netliğinde penaltıydı,onu yoruma bile açmıyorum.sadece gökhan o müdahalede bulunmayabilirdi,yazık oldu.bizim gollerimizde ise özellikle ikinci golde webo'nun faul yaptığına inanmıyorum zira eboue gibi güçlü kuvvetli yağız bir delikanlı webo tarafından kolay kolay devrilmezdi bence o pozisyonda.eboue -sağolsun- inanılmaz bir gerizekalılık daha yaparak webo'nun 3-4 dkda 2.golü atmasına katkı sağladı.aynı şeyi gençler maçında vlemincx denen manyak herife de yapmış ve sonucu görmüştü.hatalarından ders çıkaramaması bir fenerbahçeli olarak beni sevince boğdu.
emre ve volkan.bir fenerbahçeli olarak kendinize gelmenizi beklemekten ciğerim soldu,gençliğim tükendi.artık o karakterler değişmez ama sakinleştirici alın bir şey alın öyle çıkın amına kodumun maçına artık ya. bir şey değil sırf sizin yaptıklarınız yüzünden koskoca fenerbahçe camiası "çirkef,piç" damgası yiyor.yeter lan.hadi emre bildiğimiz emre de... volkan? ulan bu sene festival filmi izler gibi yediğin goller hala aklımızda iken,takımına futbol anlamında bu kadar az katkı verebilmişken, bu ne özgüven amk?
neyse artık 2.devre başladı.ben entry'mi mehmet topal'a bir uyarıda bulunarak sonlandırmak istiyorum:
mehmet,oğlum bugün iyisin maşallah nazar değmesin de drogba gibi bir adamın çektiği, o mesafeden gelen bir topa niye kafa uzatırsın lan? beynin dağılsa,şaşırmazdım.geçmiş olsun yine de,yapma bir daha böyle çılgınlıklar.
evet,maça gelecek olursak.fenerbahçe uzun bir aradan sonra ilk kez galatasaray'dan iyi oynuyor.evet fenerbahçe'nin geliştirdiği ataklara ve paslaşma organizasyonlarına saygısızlık etmiş gibi olmayayım ancak bunun temel nedeni galatasaray'ın kötü hatta çok kötü oynamasıdır.bilmiyorum ikinci yarı ne olur ama amrabat'ın oyuna girmesi şu an allah'ın emri gibi duruyor.dolayısıyla fenerbahçe beklerine daha fazla iş düşecek gibi.elmander çıkar sanırım,maç eksiği belli.bu da savunmamızı pres anlamında biraz olsun rahatlatacaktır.eğer akıllı oynarsak -ki bu akıllı kelimesi 9-0-1 taktiği demek değil onu ekleyeyim- bu derbiyi de almamızın önünde bir engel yok.ama yine de dediğim gibi devre arası önemli.bizim aykut devre arasını iyi değerlendiren bir hoca olamadı hiç,takım girdiği gibi çıkıyor koduğumun sahasına. "siktirin gidin oynayın oğlum banane" falan mı diyor sir.kocaman anlamış değilim.
gollere gelecek olursak,galatasaray'ın gol atması atak yapamaması sebebiyle sadece penaltı ihtimaline bağlıydı ve o da gerçekleşti.yanlış anlaşılmasın full hd netliğinde penaltıydı,onu yoruma bile açmıyorum.sadece gökhan o müdahalede bulunmayabilirdi,yazık oldu.bizim gollerimizde ise özellikle ikinci golde webo'nun faul yaptığına inanmıyorum zira eboue gibi güçlü kuvvetli yağız bir delikanlı webo tarafından kolay kolay devrilmezdi bence o pozisyonda.eboue -sağolsun- inanılmaz bir gerizekalılık daha yaparak webo'nun 3-4 dkda 2.golü atmasına katkı sağladı.aynı şeyi gençler maçında vlemincx denen manyak herife de yapmış ve sonucu görmüştü.hatalarından ders çıkaramaması bir fenerbahçeli olarak beni sevince boğdu.
emre ve volkan.bir fenerbahçeli olarak kendinize gelmenizi beklemekten ciğerim soldu,gençliğim tükendi.artık o karakterler değişmez ama sakinleştirici alın bir şey alın öyle çıkın amına kodumun maçına artık ya. bir şey değil sırf sizin yaptıklarınız yüzünden koskoca fenerbahçe camiası "çirkef,piç" damgası yiyor.yeter lan.hadi emre bildiğimiz emre de... volkan? ulan bu sene festival filmi izler gibi yediğin goller hala aklımızda iken,takımına futbol anlamında bu kadar az katkı verebilmişken, bu ne özgüven amk?
neyse artık 2.devre başladı.ben entry'mi mehmet topal'a bir uyarıda bulunarak sonlandırmak istiyorum:
mehmet,oğlum bugün iyisin maşallah nazar değmesin de drogba gibi bir adamın çektiği, o mesafeden gelen bir topa niye kafa uzatırsın lan? beynin dağılsa,şaşırmazdım.geçmiş olsun yine de,yapma bir daha böyle çılgınlıklar.
Galatasaray ın büyük panik içinde olduğu maç.
fener adamın elini ayağını dolaştırır çünkü hakkaten büyüktür.
not: seri eksileniyorum, kanarya uyuma + yı bas.
fener adamın elini ayağını dolaştırır çünkü hakkaten büyüktür.
not: seri eksileniyorum, kanarya uyuma + yı bas.
Fenerbahçe'nin şov yaptığı maçtır. Ah 3 hafta önce oynanacaktı bu maç.
fenerbahçe bu istekli futbolu sezon başından itibaren oynasaydı açıkara şampiyon olurdu.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar