bugün

işsiz bir sözlük yazarı tarafından açılmış olabileceğini düşündüğüm ilginç web sitesi.
http://1112211.com/
Siteyi açan kişinin ciddi anlamda hayattan bir beklentisi olduğu aşikar. Ne bekliyor kimse bilemez ama böyle birşey yaptığına göre vardır bir bildiği.

iski faturasını niye koyar ki insan?
Vay amk sitesidir.

edit: yalnız yaşayan bir şizofren olduğuna hükmetmeye başladım.

(img:#660505)
güldürmüştür.

http://1112211.com/2?a=16

bir insan evinin eski kilidinin resmini neden internete koyar abi ):
http://1112211.com/2?a=527
http://1112211.com/2?a=528

sümer çok korktu.
sanırım siteyi hazırlayan şahsı muhterem şu;

http://edge.liveleak.com/...dd9d33b30&ec_rate=230
KAFA YAPAN BiR SiTE.

KESiN BiLiNÇ ALTINI ETKiLiYOR...

AMA ARA SIRA iNSANIN YAPTIĞI SAÇMALIKLARI 90'LARDAN KALMA GÖRÜNTÜLÜ BEYAZ KiREÇ BOYALI BiR EVLE VERMESi, O KADAR DA UZAK HiSSETTiRMiYOR iNSANA...

EDiT: YA BiRi SAĞLAM BiR SOSYAL DENEY YAPIYOR VE MUHTEMELEN BiR EKŞi SÖZLÜK KULLANICISI.

YA DA SAHiDEN BU SÜMER DENEN ADAM iDDiA EDiLDiĞi GiBi USA'DA ÇOK ŞEYLER YAPMIŞ iFLAS ETMiŞ VE HAFiFTEN BALATALARI YAKMIŞ...

Ki EKŞi'DE HAKKINDA BAZI ŞEYLERi ÇÖZMÜŞLER, TABi ONLAR DA FAKE DEĞiLSE.
arkasından ne çıkacak deli gibi merak ettiren site.
(img:#660118)
evde şapka takan birinden beklenen bir site.

(img:#660223)
Aklıma niye bilmiyorum "serkan is my girl" diyen zibidi geldi. Bu site sahibi de amerikada yaşayan biriymiş.
sitenin ne icin kurulduğu, hangi amaca hizmet ettiği konusunda tek bir bilgilendirme entry si girilmemiş. amk yorum yapmayin bilgi yazin sözlük burasi sözlük.
http://www.reddit.com/r/T...late_a_video_that/cime7x5

Adamın acı dolu hayatı olmuş.
algoritmik bir site.
vay ebesini.
sümer kolçak tarafından meydana getirilmiş günlük tarzı bir site. ailesi için hazırladığını söylemiş sitede. günlük hayatını kayıt altına alması falan memento filmini hatırlatmıştır.
sümer adinda ki vatandaşin dijital günlüğü olmasi muhtemel site. tam şizofren tedirginliği yaşayan bir adam sümer belli ki. gün içinde aldiği, yediği, içtiği, gezdiği kisacasi tüm faaliyetlerine caps'leyip not ediyor. ilginç bir girişimci. şu saatte ağzim gözüm dese binlerce tık alir.
Bence derin bir şifreleme aracılığı ile kendi aralarında bilgi alış verişi yapıyorlar. Saçma bazı şeyler var, ama anlamlı şeyler de içeriyor. Kesinlikle şifreleme tekniğini kullanmışlar.
çok acayip bir şey. adam enteresan ama kötü anlamda değil. cahil de değil. kendisinden başkası gibi bahsediyor falan. ama hilmi bunu sevdi gibi değil de gollum gibi. hakaret olarak demiyorum. neyse ya. enteresan. içim ısındı adama.
sümer'in blogu falan değiş

tamamen ailesine şifreli bir şeyler gönderiyor. takip edilme ihtimali olduğundan farklı yollarla anlatıyor olayları. bir gönderisinde ateistim diyor resmen diğerinde sinek öldürmüyor allah aşkından. bu şizofreni falan değil. güzel bir şifreleme.

yakında çözerim, sizi de aydınlatırım. görsellerde şapkalı fotosu var. ben ssg'ye benzettim. evde kasketli takılıyor. çok sağlam mesajlar içermiyorsa ben de bırakayım bu işleri.
sahibi aptal olmasa da işsiz olduğu kesin olan site.
ama kayışlarda da hafif yıpranma var. değişmezse kopabilir.
Bence kendi halinde takılan bi adam sümer. Ve biz onu rahatsız ettik. Tam bir asosyal kişilik bozukluğu var zeki demek zor ama aptal veya cahil hiç değil ciddi sorunları var ya da arkadaşlarıyla eğlenmek için rol yapıyor.
Siteyi kapatmış. Ürküttünüz ceylanı.
Al işte korkuttunuz adamı.
bence bu sümer amerika'da eğitim gören bir türk ve çok başarılı. Ancak amerikan ajanları bunu aselsan mühendislerini öldürdüğü gibi bunuda öldürmeye çalışıyor. Sümer'de ailesine direkt mesaj yollayamayacağı için bu site üzerinden şifreli mesaj yolluyor. Bence 1112211 adlı site bir şifre olabilir.
leonard cohenvari bir sese sahip olan bir adamın bloğu.
sümer tarım ve hayvancılık bakanlığında çalışıyor.

http://1112211.com/2?a=367