bugün

avea çekse gayet iyi olabilecek paket.
(bkz: viral reklam)

Dünyanın en pahalı internet ve telekomünasyon bedelini ödediğimiz gerçeği.
Kampanyayı görür görmez kendimi avea bayisinde buldugum ve faturalı hatlar için olduğunu öğrenip hayal kırıklığına uğradığım paket .
Aynısını vodofone veriyor.
senenin çoğunu aveanın bile çektiği bir yerde geçirecekseniz kesinlikle 1 sene taahhütlü girilebilecek tarife. ben vodafoneda 500 dk 500 sms 500 mb için 50 liraya yakın fatura ödüyordum en son. yeni bir kampanya başlatmışlar, başvurayım dedim. siz zaten vodafonelusunuz dedi kasadaki kız acımaklı bir sesle. sanki cüzzamlı falanız amk, lan sizin operatörü kullanıyoruz işte, kötü bir şey mi bu şimdi? ama kötü bir şeymiş demek ki, çünkü başkalarına 25-30 liraya verdikleri tarife, benim gibi cem uzan dönemini görmüş dinozorlara 40-50 liraymış. ben de geçtim aveaya. bazı yerlerde çekmiyor, doğru. ama olsun. yine de mal yerine konulmaktan iyidir. ayrıca ankaradayım senenin 11 ayında zaten, 1 ay için de senelik 200-300 lira fazladan vermeye gerek yok.
Avea çekmez hacılar.. Yani şöyle özetleyelim: ulusagsozluk moderatörü avea olsun, itusozluk moderatörü vodafone, eksisozluk moderatörü de turkcell.

Dandik yani!
süper kampanya. lakşn avea olmasa.

ayrıca 1000 dakkadan yalnıca 5-10 dakikası gidiyor o da annem- babama geldim gittim falan saniyelik şeyler demek için. sms desen dokunmuyorum bile. interneti için işte.

ahh ulan vodafon ne iyiydi 8 lira sınırsın net !
avea'nın altyapısının turkcell ve vodafone'a göre dandik olmasından kaynaklı haksız rekabetten başka bir şey değil. zamanında turkcell'e piyasanın %50'sine sahip diye fiyat indiriminde bulunmasını yasaklayan devlet, her işini aveayla hallediyor fakat avea hala yeterli altyapı yatırımını oluşturmuş değil. o nedenle gittiğiniz merkezi yerler dışında, hatta evinizde bile çekmeyebilir bu hat. kullanamadığın dakikanın, internetin ne anlamı var ki?
memnun olunan kampanyadir. çekmiyor diyenlere itibar etmeyiniz.
avea çekmiyor diyenler istanbul için yanlış düşünmekteler. yaklaşık 1 yıldır aveadayım malum 23 liralık muhteşem bir kampanyası vardı. interneti her yerde çatır çatır çekiyor, aynı şekilde konuşmada mesajlaşmada bir sıkıntı yok. daha ne olsun gidip aynı pakete diğer operatörlerde 40 lira vereceğime avea kullanırım. özellikle büyük şehirler için sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
fiyatı uygun kampanyadır. Çekmediğinden isyan edenleri çok görmüşümdür.