bugün

1461 trabzon takımının trabzonspor'dan kiralamış oldukları sercan kaya ve eren albayrak'ın çaykur rizespor'a satılması ile birlikte gün ışığına çıkan çalışmadır.

transfer gerçekleştikten sonra, sercan kaya: ''1461 Trabzon'dan Trabzonspor'a döneceğimi düşünürken buradayım.''
eren albayrak: ''transfer çok kısa zamanda gerçekleşti. Düşüncelerimizi sordular. Trabzonspor yönetimi gelecek planlarında bizim olmadığımızı söyleyince bu kararı aldık.''

ifadelerini kullanmışlardır.

işin ilginci sercan kaya ve eren albayrak 1461 trabzon'un en başarılı oyuncularından idi. misal sercan'ın ligde 9 golü var. bu tip futbolculara trabzonspor dahi muhtaç iken satılması garip değil mi ? hem de bu durumdan ne mustafa reşit akçay ne de transfer olan futbolcular memnun. sadri şener yönetimindeki trabzonspor'un gerçekleştirmiş olduğu bu durum temiz kokular gelmesine sebep vermiyor maalesef burnuma. ve unutulmamalıdır ki 1461 trabzon, trabzonspor'un pilot takımıdır.

çaykur rizespor 30 puan ile ptt 1.ligde 4. sırada.
1461 trabzon zaten her daim zirvede.

burada önemli olan sürekli olarak zirveye oynayıp direkten dönen rizespor'un bu sefer süper lig'e çıkacak olmasıdır. birilerinin desteğiyle bir şekilde bu gerçekleşecektir. futbolda transferler de olacak elbette ancak biz aptal değiliz neler döndüğünü anlayabiliyoruz.

mustafa denizli sercan ve eren'i paşa paşa kullansın bakalım.
rize halkı da bir derin oh çeksin.
tayyip de rize mitinginde bir rizespor atkısı çeker boynuna..

kimine paralar kimine oylar gelir.

sadri mi ?
onu gözüm görmesin.
mustafa denizli hamlesinden kolayca anlaşılabilecek mevzu.
rizenin ilahi adaletin duvarına bu hamlelerden sonra çarpmasını istediğim durum.
bu trabzonlular nasıl katlanıyor bu sadri şenere hala aklım almıyor. başarıyla sonuçlanacak olan operasyon.
Yıllar önce ankaragücü'ne uygulanan peşkeşin ikinci durağıdır. Önce ülkenin en kral iki hocasından biri Takımın başına getiriliyor. Sonra Karabük'ün en iyi oyuncusu cernat'ın ne hikmetse takım bulması, kadroda istenmediği söyleniyor. Rize alıyor. Sonra sercan gibi bir futbolcu ki şu an TRabzonspor kadrosundaki halil, vittek, henrique gibi forvetlerden çok daha iyi futbolcuyken, pilot takım onu rize'ye satıyor. Eren'le birlikte. Amınakoydunuz futbolun yetmedi mi lan? önce paşa, Sonra şike süreci Şimdi de rize. TRabzon'da önce fener Sonra cimbom düşmanlığı ile uyutuldu. Uyanın beYLER. Yönetim takımınızın ağzına sıçıyor.

Siyasetin fareleri; pis ellerinizi futbolun üzerinden çekin.
adananin da bir bakani var artık. çaykur rize çıkar mi bilmiyorum ama demirsporu değil de adanasporu bu sene kesin çıkartirlar.
basbakan dugmeye basti. ol dedi, olacak. baska caresi yok.
(bkz: 18 kasım 2012 çaykur rizespor karşıyaka maçı)
(bkz: 10 şubat 2013 çaykur rizespor göztepe maçı)
başarıyla gerçekleştirilmiştir. çekemeyenler anten taktırsın.
zamanında 1461'den ''aldığı'' futbolcuların katkısıyla süper lige çıkan rizespor'un bugün küme düşerken trabzonspor'u suçlaması epey bir komik.
34 haftada 36 puan toplayabilen takım zaten oynamasın adı süper olan bir ligde.
38 puanlı bursa ve kayseri de dahil bu dedigime.