bugün

entry'ler (50)

noyan uzer

ütopyanın ergenlikten çıkamayan yarışmacılarından biri. çok büyük laflar edip hepsini bireeer birer yuttu bu arkadaş. serkan cesedimi çiğnemeden cafeye giremez dedi serkan ayarı verince aman serkan abim canım serkan abim oldu. öfke kontrolünü sağlamayı öğrenemedi ama rahat durmuyor semih öztürk e peruklu derken korkuluğunu yapıp dartın üzerine fotoğrafını yapıştırarak oynayıp kahkahalarla gülerken akla gelebilecek her türlü saygısızlığı şaka adı altında gösterip ve yetmeyip kurretülayn matur un taklidini yaparken kendisi harika bir insan. ama semih öztürk onun taklidini yaptığında onu sen insan değilsin diye suçlayarak ağlamaya başlıyor. arkadaşım bu ne perhiz bu ne lahana turşusu aynı şeyi yapıyorsunuz üstelik sen daha da fazlasını yapıyorsun ama o insan değil sen mükemmelsin. yokyaa! bir de sen abi sıfatını haketmiyorsun dediğin murat rışvan a şikayet ediyorsun ağlayarak. bi' tükürdüğünü de yalama.

buket ek

1989 doğumlu olup ütopyaya giriş yaptığında 23 yaşında olduğunu söyleyen tuhaf yarışmacı. 'Yani... hani... anladın mı...' demediği herhangi bir konuşması yok. Anlamsızca yaşıyor kendisini hiçbir zaman sorgulamadan. Bir de iki gözünü kapatıp sıkarlar ya işte o tikten bu kızcağızda da var.

ece seçkin

hadise çakması.

dünyanın en bakımsız bayanlarının türk olması

türk erkekleri de dünyanın en bakımlı erkekleri zaten.

akçaabat

güzel memleketim. trabzonun en güzel ilçesi.

kadınların güveni nasıl kazanılır

nerde olursan ol saat kaç olursa olsun o telefon açılacak, o mesajlar cevaplanacak. bu sadece başlangıç tabii.

herkesten tiksinen adam

aşk olsun benden de mi diye sormak istediğim bir nicke sahip yazar.

hayallerdeki erkek

asla ete kemiğe bürünemeyecek kadar mükemmeldir. ve tabii ki türk erkeği değildir.

ben bu yazıyı sana yazdım

tükettin. seni sevmiyorum.

kadın erkeğine nasıl davranmalı

erkek nasıl davranılmayı hakediyorsa öyle.

golyat

çok naziktir kendileri. *

taciz edilmek

bir kadının başına gelebilecek en korkunç durumlardan biridir. şaşkınlık, ne yapacağını bilememe, korku... hepsi birbirine karışır.

en çok özlenen diziler

(bkz: leyla ile mecnun) çok özledim be.

1 80 boyunda kız tatlı olabilir mi sorunsalı

otururken olabilir.

ceren moray

o hayat benim adlı diziyi izlenir kılan müthiş oyuncu. görmemiş kezban hazır cevap hallerine o kadar çok gülüyorum ki onun için vıcık vıcık bahar ateş sahnelerine katlanıyorum.

ahmet mümtaz taylan

ismi çok karizmatik olan baba oyuncu. ses tonu oyunculuğuna çok şey katıyor. onu hep seyretmek istiyorum.

sözlük yazarlarının okuduğu en kötü kitap

elif şafak-siyah süt. iğrenç ötesi.

mutsuz kadınları mutlu etme derneği

bu olmayan derneğe beni de kabul ediniz rica ederim.

1 90 lık kıza kalkma kız moralim bozuluyor demek

bu boydaki kıza söylenecek en doğru cümledir.

ben bu yazıyı kendime yazdım

hiçbir şey değişmedi. inanma.