bugün

otobüste fortçuluk yapan kız

evet, değerli yazarlar. sizlerle güzel bir anımı paylaşmak istiyorum.

ramazandan önce, seksi bedenimi biraz daha geliştirmek amacıyla, tüm karizmam ile şehrimizin en popüler spor salonundaki premium üyeliğimden yararlanmak amacıyla bentley marka otomobilime binip son sürat bir biçimde spor salonuna gittim.

arabadan indiğimde, her zaman olduğu gibi kızların ilgisi benim üzerimdeydi. giymiş olduğum dar siyah askılıya hasta olmuşlardı. ben de yine onların yüzüne dahi bakmadan, havalı bir biçimde spor salonuna girdim.

önce fitness bölümüne girip, ağırlık çalışması yaparken, oldukça çekici bir bayan yanıma gelip "kaldırmanıza yardımcı olayım mı" dedi, ben de tüm kibarlığımla kendisini reddettim.
ardından yürüyüş bandına binip yaklaşık olarak 5000 metre koşup, saunaya girdim. saunaya doğru ilerlerken, tüm hatunlar beni "ohş, yirim" nidalarıyla inceliyorlardı. ancak ben bekar gezmeyi seven birisi olduğumdan onlara göz ucuyla bile bakmadım.

neyse, efendim.

saunaya girip, belime bağladığım havlu ile oradaki sıcak tahtalara uzanıverdim. yanımda oldukça çekici bir biçimde terleyen bir bayan daha vardı. hatta benden başka erkek yoktu. tüm bayanlar benim muhteşem kaslarımdan gözlerini alamıyorlardı. bir tek o çekici bayan bakmıyordu. bu her yerde ilgi odağı olan şahsımı derin kuşkulara düşürdü, ancak bacaklarımı ayırıp, daha seksi bir biçimde uzanınca, onun da bana baktığını gördüm ve "raad ol kanka" dedim içimden.

saunanın ardından duşa girip, tüm ıslaklığımla duştan çıktım. artık eve gidip, doyasıya dinlenebilirdim. tüm karizmamla ve üzerimdeki gözlerle spor salonundan çıktım. amanın, bir de ne göreyim. bentley marka "38 pılasibo 038" plakalı otomobilim çalınmış. "önemli değil yahu, garajda aynısından iki tane daha var, ahahahah" deyip halka karışmanın iyi olacağı düşüncesiyle bir halk otobüsüne bindim. bilet basarken şoförün, koltuklara doğru ilerlerken yolcuların gözü üzerimdeydi. pek çok duraktan yolcu aldıktan sonra, tüm karizmamla keyifli bir biçimde yolculuk yaparken seksi, kaslı popomun oralarda bir sürtünme hissi duydum. "acaba bu şehrimizin kıllı, lanet abazalarından biri miydi" diye düşündüm. ancak arkamı döndüğümde şoka uğramıştım. benim kaslı, seksi popoma cinsel organını sürten bir erkek değil, bir bayanmış. ben de içimden dedim "bunun niye yalnızca üst tarafı geliyor, aşağılara doğru sürtünme azalıyor" diye. o kıza her zaman yaptığım gibi tüm karizmamla güneş gözlüğümü sağ elimin işaret parmağı ile aşağı çekip göz kırptım. anca bu sadece bir selam verme şekliydi. ben çünkü ona bakacak, onu gözlerimle taciz edecek bir terbiyede değildim, değerli yazarlar.

evet. otobüste ilk defa fortlandım, hem de bir bayan tarafından.

güle güle.