bugün

osmanlı devleti

600 yıldan geriye bol bol alevi türkmen kanı ve birkaç kurşun kubbeden başka hiçbir şey bırakmamış aslen aşiret olan devlettir. padişah adıyla tahtına oturan 36 firavunun büyük çoğunluğunu anası rum, sırp veyahut rus milletindendir. yıkılıp yok olduktan sonra geriye hiçir şey bırakmamıştır. varlığını çok parçalı bulunan avrupa siyasi haritasına yani ortaçağın ekonomik ve siyasal düzenine borçludur.

türk milli eğitiminin çarpıklığı sonucu devrinin sanki tek türk devletiymiş gibi gösterilir. oysa osmanlı devleti ne kadar türkse çağdaşları olan akkoyunlular, safeviler, timur devleti, ve başta karamanoğulları beyliği olmak üzere diğer anadolu beylikleri de o kadar hatta ondan daha fazla türk devletidirler. karamanoğulları beyliği ve safevi devleti bütün devlet dilini türkçe olarak belirledikleri için arapçı osmanlı aşireti yanında yüz bin kere daha türk devletidirler.

osmanlı devleti'nde padişah fermanlarında "etrak-ı bi idrak" yani "idrak yoksunu/hayvan türk" ifadesi bol bol geçmektedir. birinci selim, diğer bir türk devleti olan safevilerin hükümdarı olan şah ismail e "ey pis türk!" diye başlayan mektuplar yollamakta sakınca görmemiştir. bugün göklere çıkartılan kızıl sultan abdülhamit'in vakti zamanında kürtlerin babası olduğunu kim biliyor? milliyetçi muhafazakar olduğunu söyleyen yobaz sürüsü toplumumuzda yaşayan farklı cinsel yönelimli insanlara tahammül edemiyorlar, peki bunlar aşık oldukları kul oldukları osmanlı firavunlarının büyük kısmının eşcinsel olduğundan bihaberler mi?

ez cümle türk milleti tarihte çinliden, sırptan rustan çekmediğini osmanlı adı altında kendisine 600 yıl zorbalık taslayan bu garip devletten çekmiştir. devşirme bürokrasi ve sapık padişahlar sülalesi altında türkiye inim inim inletilmiştir. defter dürme deyimini dilimize sokan osmanlı'dır. alevi türkmenleri defterlere kaydettirip sonra binlercesini kılıçtan geçiren, yani defterlerini düren osmanlı!

inançlara saygılı etiketli osmanlı ve o'nun bebek katili firavunları her fırsatta anadolu'daki alevi halkı kesmiştir. bu konuda fatih'in selim'den selim'in süleyman'dan daha temiz değildir elleri.

kendi kardeşlerini daha beşikteyken boğduran ve bunu yasalaştıran firavunların elleri nasıl temiz olabilir sanki. üstelik bunlardan bazıları peygambere atfedilen aslında hazreti hüseyin katili yezit için uydurtulan hadisi şeriflerle aklanmaya çalışılmaktadır. (hepsinin canı cehenneme)

türk, tarihteki hiç bir türk devletinde osmanlıda gördüğü zulüm ve ezayı görmedi. türk, osmanlı için sınır boylarında ve devlet ekonomisinin makinası savaşlarda kan deposundan başka birşey değildi.

şimdi bugün, bu zorbalardan bu sapıklardan kurtulduğumuz için şükredeceğimiz yerde onu özleyenlere ondan aşkla bahsedenlere rastlıyoruz sağda solda. efendim bizim osmanlı kültürümüz, bizim şanlı ecdadımız, sultanımız efendimiz diye söze başlayan yüzlerce insan görüyoruz karşımızda.

ne yazık.

hatta bunu türk milliytçiliği adına yapanlar da var. şaşarım aklı perişanlarına.

allah osmanlı firavunlarına da ebu süfyan soyu gibi lanet etsin.

dünyayı böyle firavunlardan korusun.
güncel Önemli Başlıklar