bugün

erkek yapınca erkek kadın yapınca kaşar

aradaki dengesizliği görebiliyor musunuz? erkek istediğiyle yatıp kalkar. çünkü o erkektir. erkeğin sevgilisi olur, aileleri gururla söylerler ama kızlarının olduğu zaman öldürmeye kalkarlar. doğduğunda bebeği çırılçıplak soyup gezdirirler, yiğidin malı meydandadır derler ama kızları etek giyince kıyamet kopar. erkek aldatır çapkın olur, kadın aldatır kaşar olur. kadın yatmazsa tutucu olur, yatarsa kaşar olur. açık giyinir yine kaşar olur, sevgilisi olur ayıp olur. bakire olur geri kafalı olur, olmaz patlak olur, kaşar olur.

nasıl bir toplum yapısıdır bu? nasıl bir dengesizliktir, tutarsızlıktır?

sahsen bana çok ilginç geliyor bu konular.

başlık parasına satılanlar yine kızlar. erkek çocuğu doğuramayınca zulüm gören yine kadınlar ki burda ki sorun sadece erkektedir.

hayır, feminist falan değilim. ama bu salakların ne yapmaya çalıştıklarını cidden anlayamıyorum.

rengini belli ediceksin ve ona göre davranıcaksın. ne yani sevgilisiyle yattı diye kaşar mı oldu bu kız? erkek ne oldu o zaman? bir zar ki tutturulmuş gidiyor. yok hazine yok namus yok bilmem ne. ulan siz onun amacını anlayamamışsanız yaşamayın be. tanrı kadına güvenseydi zar koymazmışmış. yazık... sadece yazık diyebiliyorum bunlara.

günde kaç entry giriliyor ve çoğu bunlarla ilgili. kızların kaşarlığı, kızların bakireliği, kızların zarı, kızların kokusu, pisliği. siktir lan kokuşmuş önce sen kendine bakıcaksın da konuşucaksın.
güncel Önemli Başlıklar