bugün

101 numarali adam

son zamanlarda sözlükten memnun olmayan insandır!

açık açık bazı yazarlar sevdiğimiz insanlara iftira atmaktalar. bu derece şerefsiz ve namussuzlar var aramızda. attıkları iftiraları kanıtlayın diyoruz ve bu insanlar susuyor, hiçbir şey kanıtlayamıyor. sadece adi insanlar iftira atarlar ve sonrasında susarlar, dediklerini kanıtlamazlar.

uludağ moderasyonu ne zamandan beri gerçekleri yazmayı polemik ilan etti? her şeyi yaptınız, ne kadar türkçü yazar varsa attınız, hala da çaylaklıkla tehdit ediyorsunuz. bari bu sildiğiniz insanlara az bi saygı gösterin de hakkında iftira atan adamlarla ilgilenin. ama nedense moderasyon gerçekleri türkçüler adına farklı yorumlamakta ve yazıları silmekte. bizler her dediğimizi kanıtlayabilen, sözümüzün eri insanlarız. bütün namuslu ve şerefli geçinen sözüm ona onur sahibi iftiracılardan da aynısını bekliyoruz. ama adı üstünde iftiracı, ne kadar onurlu olabilir ki?

kendi nick altıma yazdım, ne isim verdim ne başka bir şey yaptım. yönlendirme yapmadım, referans vermedim. kendi kendimle de polemik yaratacak halim yok. bunu da belirteyim de, moderasyon hayatında yapmadığı bir uygulama yapıp, "yazar kendi kendiyle polemiğe girdi" deyip entry mi silmesin.

(bkz: iftiracılara saygı duyulması)
(bkz: namussuzluk)

ek: bahsettiğim çoğu şeyde ekran görüntüsü olarak elimde olur genelde. götümden uydurmam. iddia ettiğim konu ne olursa olsun gelip kanıt göster diyebilirsiniz. onurlu ve şerefli geçinenlere duyurulur! yalancılık suçlaması yapabilecek cesarette olan şerefsizlere duyurulur!