bugün

kapital karl

moderatör sikmek şeklinde bir başlık açtığı için ağır derecede cezalandırılmış yazar.

şimdi bu durumda objektif olmak lazım, ne yazardan yana, ne moderasyondan yana, bariz bir taraf tutmadan olaya yaklaşalım.

evet yaklaştık, ne görüyoruz?

bok, hem de bombok, peki neden?

söyleyeyim, sabahtan akşama kadar ona buna, kimileri için kutsal sayılan değerlere çatır çatır küfredilirken, aşağılanırken ortada görünmeyen moderasyon, bu ve buna benzer durumlarda bir anda peydah oluveriyor.
hiç eleştirilmeyelim, hiç hicvedilmeyelim istiyor efendiler, ha belki üslup konusunda haklı olabilirler, 'moderatör sikmek' çok ağır gelmiş olabilir -ki bana göre asla ağır değil, kaldı ki moderatör kelimesi sadece sözlük moderatörü için kullanılmaz- ama ben yazının içeriğini okuyanlardan biri olarak, yanlış hatırlamıyorsam moderasyona yönelik bariz bir hakaret vb.. görmedim, gören varsa beri gelsin.

ha haydi oldu diyelim, kardeşim 120 gün nedir ya? insan olun biraz insan.

bir derdim var'da, nickinin görünmemesi rahatlığıyla, önüne gelen yazarla taşşak geçen o herif kim bilmiyorum ama o adam burda moderatörlük yapıyorsa, bu ve buna benzer başlıkların açılması gayet normal ve kaçınılmazdır.

sen moderasyon olarak yazarları ciddiye almazsan, yazarlar da seni ciddiye almaz güzel kardeşim, ha biliyorum ki sikinizde değil, e o zaman benim de sikimde değil, neden olsun ki?

hadi beni de 520 gün çaylak yapın ya da silin ne bileyim, kötü yanlarınızı işaret edenleri bir an evvel susturun ki, kendinizi iyi zannedin, bu, beceriksiz ve korkakların, ellerindeki gücü kullanma biçimidir.

ve siz bir hayli beceriksiz ve korkaksınız sevgili moderasyon!

düzeltme: düzelttim.