bugün

doğu da görev yapan bir doktorun mektubu

olayların abartıldığı ve saçmalamanın bol olduğu bir mektuptur.
yalçın bayer'E GELEN MEKTUplar genelde böyle oluyor. bazen kendi gazetelerinin mensupları başka birinin ismiyle mektup yazarlar. bunun bir örneği daha önce yaşanmıştı.
ahanda link.http://www.haber7.com/haber/20081230/Yalcin-Bayerin-yalan-Namaz-haberi.php

o yüzden doktorun fake olma ihtimali de yok değil.

diğer kısımlar için açıklamalarım var ama o kısımların uzmanı olmadığım için konuşmayacağım.ama eğitim kısmıyla ilgili doktorun bir cehaletini ortaya çıkarayım.

ekim ya da kasım aylarında kaymakamlık okullara yazı gönderir. fakir öğrenciler listesi. her okuldan yaklaşık elli altmış kişilik listeler gider. kaymakamlar o listelere özel idareden ya da kendi fonlarından her ay yardım yaparlar.

o yüzden kaymakamlığın elden dağıtılıyor dediği paralar sadece doğuda değil batıda da vardır.anneler bu parayı almak için okul basıyor cümlesi de palavra ya da abartıdır. zira bu tip olaylarla çok karşılaştık. veli öğrencisini döven öğretmenle konuşmaya gelir. adı okul basmak olur. adam gayet güzel konuşmak için gelmiştir.

manisa akhisar'da gecenin iki buçuğunda sabah namazı kıldıran yalçın bayer muhibbanının saçmalama olasılığı her zaman vardır.