bugün

5816 sayılı atatürk ü koruma kanunu

Atatürk'ü koruma kanunuymuş. Ben kendimi bildim bileli yani 25 yıldır Atatürk'e yahudisinden, Allahsızına, Her şehirde 16 yaşında bakire kız veriyorlarmış atatürk'eden, Atatürk deccalmişine, oradan Atatürk islam düşmanıymışına, dahası tevhidi tedrisat kanunu bahanesiyle kızlarla erkekleri zina yaptırdığına, bir ton piç doğduğuna ve nicesine tonlarca hakaret duydum. özellikle de Demokratikleştiğimiz söylenen şu günlerde bu hakaretler ulu-orta söylenmekte ve ciddi ciddi propaganda amacı olarak kullanılmakta ve saf ve temiz halkımızın bir kısmı da bu kirli propagandaya inanmakta.

Demokratikleşme he?

Fikir özgürlüğü he?

sizin fikriniz bu he?

sanki Eleştiri özgürlüğü deyince birileri çıkıp.

"Bak arkadaşım şu şu şu yıllar arasındaki ekonomi politikalarında şu şu yanlışlar var, böyle olsa daha iyi olurdu"

veya
" Bak arkadaşım dil devriminde şunlar şunlarda hata yapıldı yapılmamalıydı, böyle olsa daha iyi olurdu"

gibi eleştiriler yöneltiyorlar.

Ayrıca böyle eleştiri yapanların bu zamana kadar başına bir şey geldiğini görmedim.
Ha Cumhuriyet zamanı kimi siyasi sürtüşmelerden ötürü hatalar olmuştur ama devrim zamanı onlar. Ama sonrasında Atatürk zamanına yapıcı gözle eleştiren insanların hiçbiri sorun yaşamadı.

Bununla beraber Atatürk'ü sevmiyorum deme özgürlüğü hepinizde var. Ama bulunduğunuz toplum bir avuç Kürtçü veya bir avuç yobaz toplumu değil. Atatürk'ü sevmiyorum diyebilecek cesaretteyseniz Toplumun büyük bir kesimi tarafından dışlanmaya cesaret edebileceksiniz. Sonuçta her fikrin bir getirisi bir götürüsü vardır. Kürtçüler, yobazlar tarafından sevilirsiniz ama Bu millet sizi sevmez.

Ben şahsen elime sazı aldığım her yerde düşüncelerimi, fikirlerimi söylüyorum seven sever, sevmeyen sevmez, dışlayan dışlar dışlamayan dışlamaz çok da önemli değil.

Fetocunun karşısında fetoya sövebiliyorsam, Kürtçünün karşısında bildiğini ne varsa sövebiliyorsam sövgünün sonuçlarına da katlanmışım demektir. sen de katlan birader, sen Atatürk'ü sevmiyorum dersen ben de seni sevmem. Bana işin düşerse de yapmam, Senin gibi vatansız iti elimde güç olursa bir yere de getirmem. Sen de beni bir yere getirecek halin yok ya elinde güç olursa. Sen Kürtçüsün ben kürtçülük aleyhinde geldiğim yerde davranırım, Sen amerikan uşağı fetocusun Amerika aleyhinde çalışırım.