bugün

koç burcu kadını

koç kadınını zapt edebilmek öyle her babayiğidin harcı olamayacağından hayatı zehir etme konusunda zodyak'ın en başarılı burç kadınıdır.

O hiçbir zaman rol yapmayacak, ne para, ne de başka bir şey için aşıkmış gibi davranmayacaktır. O aşık olmuştur ve bunu da açık yüreklilikle söylüyordur. O kadardır.

bu kadınlar yönetilmekten hiç hoşlanmazlar, ama onlar yönetebilirler. Ve de zaten öyle olacaktır. heyyt!

ihtiras ve savaşı sembolize eden mars'ın yönettiği Koç kadınları üzerinde baskı kurmak ve bir yerlere hapsetmek mümkün değildir. Son derece hareketli hiçbir yerde uzun süre duramayan bir yapıya sahiptirler. Hızlı, telaşlı ve sabırsız tutumlarıyla hemen farkedilirler.

Son derece yüksek potansiyelli bir enerjiye sahip olan bu kadınlar, duygularını da son derece enerjik bir biçimde ifade ederler. Hem de hemen her konuda.

Öfkeleri, sevinçleri, aşkları çok yoğundur. Kızdıkları zaman karşılarında durabilmek pek kolay değildir. Volkanik dağların alev püskürmesi gibi, öfkelerini püskürtürler. Hem de o anda hiçbir şey düşünmeden.

arkasına bakmaz. baksa bile bıraktığı yıkıntılardan çok fazla etkilenmez. Üstelik bunların sebebinin kendisi olduğunu bile düşünmeyecektir. Düşünse bile üzerinde durmayacaktır.

O, daima haklıdır. iyi ki, öyle yapmıştır. Zaten başka türlü olabilmesi mümkün değildir. Çünkü, riyakar değildir. içinden nasıl geliyorsa, öyle davranır. O sırada ne hissediyorsa, ortaya koyar. Gizli kapaklı oyunlardan ve imalardan anlamaz ve hoşlanmaz.

O tek başına yaşamayı öylesine büyük bir başarıyla becerir ki, bir erkeğin yapabileceği her şeyi etrafında erkek yoksa bile tek başına halledebilir. Hem de hiç yüksünmeden ve de zorlanmadan.

hiç bilmediği bir konuda bile saatlerce konuşabildiğine şahit olunur.

tutkuludurlar. tutku için yaşarlar.
başına buyruk, asi ve çok inatçıdırlar.
deli, değişken ve dengesizdirler.

iyi ve başarılı birer iş kadını olurlar.

herşeyden çok çabuk sıkılıp, başka başka uğraşlara yönelirler.

kırmızı ruhunun rengi olduğu için genelde kızılın her tonunu saçlarına uygularlar.

(bkz: kendinden bilmek)
(bkz: burcundan en çok çeken kadın modeli)
(bkz: kendi rüzgarıyla savrulmak)