bugün

dershanelerin kapatılması

eğitim sistemi bu kadar yanlış bir ülke olamaz cidden. üniversite sınavına kendi okulun hazırlayamıyor seni var mı böyle bi durum? devlet öyle akıllılık yapmış ki dershaneleri öne çıkarmış neden çünkü eğitim masraflarını azaltsın diye, dershanelerden alınan o kadar para ile eğitim sistemimiz dönüyor.

tabi devlet karlı çıkıyor fakat vatandaşlar her zaman ki gibi madur oluyor. sabahtan akşama kadar zar zor kazandığı parayı hatta o paradan çok daha fazlasını dershanelere yatıran babalar,ek iş yapmak zorunda kalanlar, sırf çocuğu okusun diye çalışmak zorunda kalan ev hanımları...

şimdi çıkmış başbakan diyor dershaneler kalkacak, ya koca başbakan olmuşun iyi veya kötü yönettiğine hiç girmeyeceğim ama acaba sen bu dediğine kendin inanıyor musun?

kendi yarattığınız canavarın neden önünü keseceksiniz? neden daha geçen yıl o zaman sbs 3 yıla çıktı diye sorarlar o zaman? öğrenci 6. ve 7. sınıflarda dershaneye gitmiyor diye mi?

yanlış efendim yanlış dershanelerde,eğitim sistemimizde,öss mantığımızda çok ama çok yanlış. doğru düzgün eğitim göremeyen insanlarla nasıl kalkınacak bu ülke? dershaneleri kaldırarak mı, gerçekten çok komik bir laftır, cem uzan bile daha dürüst gelmektedir bana...