bugün

izmir deki seri katil

inşallah tez zamanda yakalanmasını istediğim katil. 350 tane polis düşmüş peşine izmir'de. umarım bir problem daha olmadan yakalanır.

ama değinmek istediğim bir konu var. şimdi bu adam yakalanınca dese ki ''kardeşim ben bu cinayetleri islam dini uğruna işledim. kadınlardan nefret ediyorum, onları öldürmek benim dinimde caiz'' dese olacakları düşünemiyorum.

ağızlarının suları aka aka sözlükteki ateistlerin eline büyük bir koz geçer. 3 4 yıl boyunca da bu kozu kullanırlar. bu kadar kolaydır işte bir şeyi kötülemek. tam tersi de olabilir. inançsız bir insanda çıkabilir bu kişi, ''ben ateistim (veyahut herneyse işte) öldürdüklerim müslüman ailelerin çocuklarıydı, veyahut şeytandan emir aldım böyle olmasını istedim (şizofrenik durumlar falan)'' derse ne olucak ? bu seferde öbür fikirler kötülenecek hep.. yanı bir şeyi karalamak çok kolay. adam ben bu cinayetleri din uğruna işledim dediği an bir sürü kişi gene dini yalnış tanayacak. yahudiyim derse inanırım ama, ne de olsa cem garipoğlu'da yahudiydi. o zaman ses çıkarmam. bak ne kadar kolay gördünüz mü ? cem garipoğlu üzerinden hemen yahudiliği karalayabiliyosun. gerçi onlar israil olarak zaten kendi üstlerini çizdilerde bizimkisi örnek.

sonuç olarak ruh hastası bir insandır bu. umarım bunun üzerinden din-inançsız tartışmaları olmaz.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar