bugün

pkk nın kürt kökenli vatandaşlara zarar vermesi

pkk terör örgütünün doğu illerinde yapmış olduğu onlarca katliamı göstererek, pkk'yı bir kurtuluş örgütü gibi göstermeye çalışanlara ve onlara inanarak peşlerinden sürüklenen binlerce insana gösterilmesi gereken gerçeklerdir. silahını, savunduğunu iddia ettiği insanların üzerine çevirip onları katledecek * kadar adi olan bu adamların neresini savunabiliyorlar? anlamak mümkün değil!

(bkz: 23 ocak 1987 midyat katliamı)
(bkz: 26 ocak 1987 ortabağ katliamı)
(bkz: 20 haziran 1987 ömerli katliamı)

bu liste çok uzun devam ediyor. bu yazıyı okuyabilen herkesin elinin altında internet var demektir. üşenmeyin, araştırın. pkk'nın gerçekleştirdiği insanlık dışı eylemlerini öğrenin.

burada en büyük rol kürt kökenli vatandaşlara düşüyor. çok net bir duruş sergileyerek pkk ile aralarında bir bağ olmadığını söylemeleri, pkk'nın bir terör örgütü olduğunu kabul etmeleri, açıkça bunu dile getirmeleri ve uygulamaya geçirmeleri gerekir. aralarından pkk'yı destekleyenler çıkacaktır, onlara da pkk'nın gerçek yüzünü göstermeleri ve terörün pençesine kapılmış olan bu vatandaşlarımızı yanlış bir işe henüz karışmadan kurtarmaları gerekir.