bugün

1 50 boyunda çirkin şişko ve kel olmak

ne kadar zor, ne kadar üzüntü verici olduğunu sadece yaşayan bilebilir. bu özelliklerin hepsi bende mevcut ve gerçekten hayatın tüm zorluklarını yaşıyorum.

gerçekten acınası bir haldeyim. offfffffffffffff aynalar insana düşman geliyor, duvarlar insanın üstüne üstüne yürüyorlar. kapana kısılmış bir şekilde yaşıyor insan offfffffffff. bir erkeğin 1.50 boyunda ve çirkin olması gerçekten kötü bir durumken bunlara ilaven şişko ve kel olmak adama çok pis koyuyor. 1.50 boyunda ve tam tamına 155 kiloyum. tartıya çıkmak, aynanın karşısında zaman geçirmek benim için maraton koşusunu tamamlamak kadar zor bir eylem.

sevgili sezen aksu nam-ı diğer minik kuş... offfffffffffffff minik kuş diyince lise yıllarımdaki anılarım aklıma geliyor offfffffff. lisede lakabım minik kuş'tu. tabi takdir edersinizki 1.50 boyunda 155 kilo olunca dalga konusu oluyorum. hatta hiç unutmam bir kere arkadaşlarımdan biri beni yokuştan aşağı itelemiş, bütün yolu yuvarlana yuvarlana tepetaklak düşerek gitmiştim. bowling topu gibi engelleri aşıyordum. neyse, minik kuşun şarkıda söylediği gibi ateşlere yürüyorum adeta. çok kötü bir ruh hali içerisindeyim.

hiç unutmam sisli ve kar kaplı bir istanbul sonbaharında, termometreler -27'yi gösteriyordu. genç arkadaşlar bilmez tabi boğazın sularının buz tuttuğu yıllar. avcılardan beyoğluna efkar dağıtmak için gidecektim. o zamanlar metro, metrobüs gibi icatlar olmadığından dolayı en yakın fayton durağına telgraf çekerek fayton istemiştim ve saatler boyunca beklemiştim. fayton ile avcılardan taksime 9 saatte varabildik ve fayton ücreti olarak benden 4 katını aldılar. sırf kilolu olduğum için. offffffffffffffff.

franz kafka'nın romanında olduğu gibi bir gün böcek olarak uyanabileceğimi düşünüyorum. inanın bana o bile beni mutlu edecektir. gerçekten acınası bir ruh haline sahibim. offfffffffffffff.

şu hayatta 1.50 boyunda çirkin şişko ve kel olmak ne kadar zor biliyor musunuz? bilemezsiniz tabi. yaşayan bilir. halbuki bende 1 90 boyunda zeki, esprili ve yakışıklı olmak olmak için nelerimi vermezdim ki? hayat böyle işte.

not: resmimi görmek isteyenler özel mesaj yoluyla benle irtibata geçsinler. ogfffff

enjoy herkese.