bugün

kürdistan

Bazı kürt kesimin, özellikle abd ve diğer dış güçlerin kandırmasına gerlmiş insanların gördüğü rüyadır. türkiye cumhuriyeti sınırları içerisinde ayrı bir ülkenin kurulması mümkün değildir. bu rüyaya kapılanlar hayallerin en büyüğünü görüyorlardır. çünkü böyle birşeye hiçbir t.c vatandaşı izin vermeyecektir. insanımızın en büyük özelliği, toprağının bütünlüğüne canı pahasına sahip çıkmasıdır. zaten dış güçler bunun farkındadır. tek amaç maddi manevi ülkeyi yıpratmaktır, toplumda bölünme sağlamaktır.

aslına bakarsanız bu planlar, önümüze getirilen(!) kürt açılımı ile bir nebze olsun başarıya ulaşmıştır. eskiden hiçbir türkiye cumhuriyeti vatandaşı birisi kürtmüş veya türkmüş ilgilenmezdi. bir önemi yoktu çünkü, hepimiz kardeştik ve türkiye cumhuriyeti'nin bireyleriydik. ne zaman ki pkk diye birşey ortaya çıktı, o zaman bazı kesim rahatsız olmaya başladı ve kürtleri sorgulamaya başladı. ne zaman ki kürt açılımı önümüze getirdildi ve o vatan hainleri habur'dan utanç verici şekilde girdi, o zaman insanlarımızın kuşkuları iyice arttı ve kürtlerden nefret etmeye başladılar. çünkü vatanlarına yapılmış bir saldırı olarak görüyorlardı olanları.

kendimizi bir an için bu rüyaya kapılmışların yerine koymaya çalışalım. dış güçler bu insanlara t.c toprakları içinde kendi topraklarına sahip olmayı vaad ediyor. diyelim ki başardılar, * onlara yardım eden güçlerin o topraklarda onları bağımsızca, özgürce yaşatacaklarına inanıyorlar mı acaba gerçekten? asla izin vermeyecekler! sadece bir sömürge devleti haline gelecekler. bu mudur rüyasını gördüğünüz özgürlük? şimdi bu rüyaya kapılanlara bir soru;

abd ve diğer dış güçlerin sömürgesi olarak ayrı topraklarda varolmak(!) mı, yoksa eskiden olduğu gibi kardeş olduğunuz türk vatandaşlarıyla bir olup daha güçlü bir devlet için çalışmak mı? sorulacak tek soru budur. çözülmeyecek hiçbir problem yoktur aramızda.