bugün

dorian gray

--spoiler--
beğenmediğim bir film olduğunu söylemeliyim. şimdi filmin konusunda ruhunu şeytana satan yakışıklı bir genç var ve bu genç gençliğinin ve güzelliğinin baki olmasını ister ve satar ruhunu... sonra da bunun karşılığı olarak ahlaksız bir yaşam sürdürür, kendini kaybeder falan filan.

şimdi filmdeki en büyük hata şu kanımca. ulan bu dorian gray, basil'i öldürüyor tamam. iyi de cesedi koyduğu sandığın üzerinde kocaman harflerle ''d'' ve ''g'' harfleri var, cesetleri atıyor denize sonra da sandığı bir güzel denize atıyor. ve nedense basil'i öldüren adamın dorain gray olduğu anlaşılmıyor ve polis araştırmalara rağmen cesedi buluyor ama sandığı bulamıyor ki sandıkta cesedin 4-5 metre ilerisinde ilginç! küçük bir çocuk bile denize gidip kesik bir kol bulsa, etrafta da dorain gray'in baş harflerinin olduğu sandığı görse; aradaki ilişkiyi hemen kurabilir pekala.

bir de şu var hoşuma gitmeyen kendi nezdimde; ulan hangi yüzyılda yaşıyoruz anlamıyorum ki o ne biçim bir kandır lan? bildiğin kırmızı suluboyayı koymuşlar kan diye yutturmaya çalışmışlar. az paraya kıysaydınız da domuz kanı alaydınız onu kullansaydınız. bak bir underworld'e nasıl kan? harbi kan yani...
--spoiler--
güncel Önemli Başlıklar