bugün

üç basamaklı en küçük sayı nedir

Böyle çok bulandırdığınız için mal mal çıkıp da "iki artı ikinin dört olmadığı ispatlandı biliyo musooon" diyen tipler türedi. O kadar derinlere girip yanlış yordam ifadelerde şovenist olmamalıyız. Bu sorunun seçilmiş kelimelerle algılandığında cevabı 100'dür. Artık yok benim türevim 1882'de sona erdi, babam integral'di, kaynım santigrat'tı gibi tanımlarla coşmaktansa, sakin sakin 100 diyerek artist düşünce ve karizma arayışlarımızı başka türde, hakkını veren sorularda bulmaya çabalamalıyız.

Bu soru, bu kelimelerle sorulduğunda buna 100 dışında bir cevap veren kişi ile 1992'de çekilen bir trt 2 filminde 300 saat uzaklara baktırıp en iyi senaryo altın öküz ödülünü alan adam arasında bir fark yoktur. ikisi de Andy Warhol'un sleep filmi kadar yalan karizmalar peşindedir.

Vardı öyle arkadaşlar arasında bir tip, ulu orta herkes konuşmaya başladı. Konu "seksenlerin en iyi şarkıları"ydı. Herkes Big In Japan, Forever Young, Billie Jean vs diye başladı. Bir tane mındık bir kız çıktı, "La Şanson di Dallamare"nin "Gota di siksua Maşatötua"sı gibi bir şarkı adı verdi. Kesip yedik kızı. Bitti kız. Kalmadı.

Lütfen. Lütfen normal olalım.