bugün

halk bunu istiyor

medyacıların dilinde dolaşan yapı taşları sayılan söz.. varsa yoksa her şeyin altına ve üstüne bu sözü koyarlar ki istemese bile 'üleyn halk bunu istiyor ben de isteyim bari' hissini elbette sürü psikolojisini de çok iyi kullanarak beyinlere yerleştirirler.. halk kim üleyn diye soruyorum ben de.. ben sen o, halk biziz... sorduğum, konuştuğum on kişiden 8 i in istemediği program, dizi, magazinel yapılan saçma sapan güya emek verilmiş programlara 2 kişi istiyor diye mi yapılıyor anlam versek artık..

zorla dayatılan, tv açık olduğu sürece izlemek zorunda kaldığınız ve zaping yapsanız bile adam gibi programları nadir zamanlarda bulabileceğiniz onları da en ücra saatlere ve köşelere gayet güzel yerleştirmişlerdir...

çılgınlar gibi toplumsal değerlerimizi tüketirken, birbirimizi tüketirken, aslında kendi bindiğimiz dalı keserken tüketiriz farkında olmadan 'halk bunu istiyor' dayatma programlarını.. bırakın allah aşkına halkın bir şey istediği filan yok, hazırlayıp sunuyorsunuz süslü paketlerde önüne koyuyorsunuz açınca elbet bakıyor.. ordan oraya zaping yaparkende zaten izleyecek bir şey bulamadığından dolayısıyla tüm kanalları gezinmiş oluyor bir nevi..

bırak kardeşim kumandayı elinden, halk bunu istemiyor.. seviyeli, kaliteli programlar yapana kadar kanallar alma şunu eline bak bir daha halk bunu istiyor diyebilecek mi çok bilmiş bünyeler..benden söylemesi..
güncel Önemli Başlıklar