bugün

rodrigo barbosa tabata

fiyat/kalite veya fiyat/performans olarak değerlendirildiğinde her türlü eleştiri haklıdır, zira tabata 8 milyon euro etmez. fakat, bu eleştirilerin muhattabı tabata mıdır, demirören midir?

fiyat/performans değil, sadece performans olarak değerlendirildiğinde, hiç bir bok söylenemez. çünkü tabata beşiktaş'taki performansı uzun uzadıya değerlendirilecek kadar dakika almadı henüz.

29 ocak 2010 antalyaspor beşiktaş maçında tabata'nın rezil futbol oynadığını söylemek için maçı izlememiş olmak gerekir.

yerine gelecek kendisinden 2 gömlek üstün futbolcu delgado değil mi? beyler, delgado'nun 3 senedir beşiktaş'ta bir sik oynamadığını görmedik mi hep beraber? top belki de türkiye'de en çok bu adamın ayağına yakışıyor. gönülden de severim kendisini, ama bu adamın da yaklaşık tabata seviyesindeki bonservisini hak edecek bir bok yapmadığını görmek lazım.

yerine gidebilecek isimlerden fink için "kötü oynadı" denebilecek maçı hiç yok demek için, sanırım o maçları izlememiş olmak gerekiyor. fink iyi bir savaşçı, ama pasları oldukça yetersiz. yerinde alttan gelen necip gibi bir yavru kartal da var. gönderilmesi onun da önünü açar. gönderilebilecek bir diğer isim ise, bu sene kayıpları oynayan tello'dur. hatta bir numaralı aday olmalıdır.

denizli ve taraftar tabata'ya güvenip sahip çıksa bu adam çok iş yapacak. izleyelim görelim hep beraber.