bugün

atatürk e yunan diyen zihniyet

Timur'un anadolu'yu fethinden sonra osmanlı devletinin Balkanlara tutunarak varlığını devam ettirdiğini bilmeyen ikiyüzlü cahil köpeklerin zihniyetidir.

Yüzyıllar boyunca Balkanlarla, anadolu eş hatta Devletin devamlılığını sağlama açısından balkanların Daha da Türk'ün vatanı olduğunu bilmeyen cahillerin, pisliklerini kusma amaçlı zihniyetidir.

anadolu'yu tarihinde ilk defa yüzde 99 müslüman ve büyük çoğunluğunu türk yapan Atatürk'e pislik atmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayanların zihniyetidir.

Arkadaş git nufus verilerine bak, Anadolu'da yaşayan müslüman, anadili Türkçe olan bir birey ne kadar oranda Türkse Balkanlarda yaşayan bireyin de türk olma olasılığı o kadar yüksektir.

bu o zamanların musul kerkük'ünde, Ermenilerin katliamları öncesi güneydoğu anadolusunda da böyledir.

Hayatı boyunca tarihi bilimsel veri görmemiş ibnetörler yattıkları yerden Selanikli mi o zaman ya dönmedir ya rumdur düşüncesini ortaya atmaktadırlar.

Oysa ki bu iddiaları dile getirenlerin bir kısmı bilmelidir ki Fethullah gülen Ermeni, Sünni Türklerin peşinden koştuğu saidi Nursi ise Tarih boyunca Türkmen kanına doymamış dinle uzaktan yakından alakası olmayan Şafii kürtlerdendir.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar