bugün

11 ndeki çocuğun babayta kenzof benim demesi

bak dikenlerim hayla tüy tüy..

uganda'nın mbale kentinde yaşayan 11 yaşındaki bir çocuğun 2 senedir iddia ettiği fakat, basına yeni yansıyan bir olayı var. kendisinin ünlü filozof, bilim adamı, gurme ve yağ standartları enstitüsü düşünürü babayta kenzof olduğunu iddia ediyor.

babayta kenzof ölümünden 24 yıl, 5 buçuk ay önce öleceğini hissedip tüm mal varlığını "şahin arabalarını koruma ve yaşatma derneği"ne bağışlayıp, ölene dek edindiği mal varlığıyla da aynı derneği satın alıp bağışını geri kazanmıştı. daha sonra öleceği tekrardan aklına geldiğinde de eskisinden fazla olan mal varlığını bu sefer "kuş kafesi üreticileri ve kuş kafesi üreticileri eşleri ve kuş kafesi üretici eşlerinin tanıdıkları falan" derneğini bağışlamıştı. ölürken sadece bir yemen usulü çifte kavrulmuş fındığa sahipti babayta kenzof.. böyle gönlü açık, ağzının tadını bilmeyen bir adamdı.

bu ek bilgiyi siz değerli yazarlara verdikten sonra asıl mevzuya dönüyorum. 11 yaşındaki bu velet babayta kenzof olduğunu iddia etmesi yetmediği gibi, babayta kenzof'un 3 karısından 2'sine de taciz girişiminde bulunmuş. "kuş kafesi üretici diye dernek mi olur lan" diye de mbale cumhuriyet meydanında yürümüş. daha sonra polisler tarafından göz altına alınan bu velet, babayta kenzof olduğunu kanıtlamak amaciyle tüm yaşanmışlığını anlatmak istediğini belirtmiş.

125 yıl 547 ay yaşayan babayta kenzof'un hayatını anlatmaya hala devam ediyor şu saatlerde. 2 saatlik periyotlarla süren anlatımın 3 güne kadar son bulacağı iddia ediliyor.

yüce rabbim, aceba onu bize tekrar mı bağışlıyor?

reankarne olduğunu iddia eden bu çocuğu bilim ve kuş kafesi üreticileri derneği nasıl karşılayacak?

merakla 3 günün sona ermesini bekliyoruz..