bugün

breaking dawn

kalkıp da para verip satın almaya hiç gereğinin olmadığı meyer kitabıdır.

--bundan sonrası spoiler içerebilir--

merak ettim arkadaş, zaten eclipse hakkında sıkıcı olduğu dışında bir bilgim yoktu, açtım interneti on kadar bölümünü okudum. new moon hakkında yanılmamışım, o da teyit edilmiş oldu açıkcası. bundan sonra bu seriden tek satır okumam (film konusunda garanti veremem malum gitmek zorunda kalabilirim)

ben bu kadar aptal, bu kadar cinsellik delisi kız görmedim arkadaş. bella en sonunda dünya evine giriyor girmesine ama kızımıza saf bir aşk yeterli değil, çok daha fazlasını istiyor. diğer salak da iyi madem diyor ve bu arkadaşlar tropik bir adaya balayı için gidiyorlar. gerisi malum.

şimdiii, edvırdcık o kadar güçlü o kadar edeleli ki iş üstünde iken yatak yorgan parçalıyor, yastıkları ısırıyor, bella yara bere ve hatta çürük içinde kalıyor. tamam buraya kadar da olabilir diyelim. ertesi sabah bella uyandığında salak salak sorun ne diyor, bu ortalığın hali ne diyor sanırsın kendisi orada değildi haspam. edvırd da şaşıyor bu duruma ya neyse. o kadar mükemmel ki hatırlamıyorum diyor. yahu bir insan nasıl bu kadar aptal olabilir arkadaşlar? diyeceksiniz zaten bu karı malın önde gideni diye. yahu aşıktır dedik, gençtir dedi, birşey demedik ama kızın kırılan yataktan bile haberi yok. erman toroğlu bile daha çok malumat sahibi.

bir anlamadığım da jacob denen itin nasıl oldu ise bebeğe aşık olması. sakın şaşırmayın, kitapta pedofili de mevcut.

bittin sen meyer benim için, bir daha senin kitabını okuyanın..