bugün

22 aralık 2009 manisaspor beşiktaş maçı

manisaspor'u tebrik etmemiz gereken karşılaşmadır.
nitekim bir çok takımın sahip olduğu gibi anadolu takımı zihniyetiyle kapanmak yerine açık futbol oynayarak, futbolun seyir zevkinin de ortaya çıkmasını sağlamışlardır.

nitekim maçın büyük bölümünde üstün olduğundan kelli galibiyeti de sonuna kadar hak etmişlerdir.
ofsayttan iki gollerini saymadılar. ilki için bariz ofsayt olduğu aşikar olmakla birlikte ikinci gol konusunda haklarının yenildiği kanaatindeyim.
tekrardan kendilerini tebrik ediyorum.

beşiktaş konusunda ise sadece mustafa denizli'ye bir kaç kelam etmek lazım.
hoca sen iyi kötü bir dikiş tutturmuş giden takımı af buyurun ne skime çeşitli varyasyonlara sokup tıpkı geçen yıl yaptığın ve bizleri çileden çıkarttığın eski günlerine geri döndürürsün ki? o tabata denilen adamı yönetim aldı götümüzde patladı diye zorla neden oynatırsın ki? adamın yaralı parmağa işeyeceği yok. zamanında antalyaspor'dan alınan gol kralı adayı fazlı gibi bir topçu besbelli. sen değil misin şu ülkede herkese karşı durabilecek yaşı başı tecrübesi olan bir kaç teknik adamdan birisi. yönetim baskısıyla kadroya alıp oynattığın bariz belli oluyor ve ceremesini takım ve taraftar çekiyor. yazık bu zihniyete.
ya adam gibi as kadro ile çık tek devrede bitir işi (ki zihniyeti bu şekilde) ikinci devre oyunu rolantide götür uyut bizi. ya da illa ki "bakın ben yapınca oluyor" dedirtmek(!) adına at skindeki kelebek gibi duran 2 futbolcuyu ilk 11'de sahaya sürüp insanları çileden çıkarmanın mantığını halen daha anlayabilmiş değiliz tam 2 sezondur.
açıkçası takımın 8 haftalık galibiyet periyodu takım adına bir şeylerin iyi gittiği yönünde emareler verdi bize. lakin sende herhangi bir değişiklik olmadığı gerçeği gözümüzün önünden gitmedi. gitmedi değil aslında sen hiç unutturmadın bunu taraftarlarına.
kaleci için söylenecek pek bir şey yok. en azından bu tip maçlarda bu hataları yapması sorun teşkil etmiyor. daha kötü durumlarda daha kötü sonuçlara sebebiyet vermesinden evladır.
güncel Önemli Başlıklar