sevgilisi olmayan kız

kafası rahat görünmesinin, sevgili istemiyorum ben böyle iyiyim demesinin ve de çeşit çeşit fuck buddylerinin olmasına, tanıştığı insanlarla sevgili moduna girmemesine rağmen en çok eksikliğinin hissettiği duygu sevgilinin sağlayacağı şefkat olan kız olabilir bu.
saçma sapan bir filmin veya dizinin aşk veya şefkat içermeyen bir sarılma sahnesi ona dokunabilir.
ona dokunan anlarda ya üzülür, ya da sinirlenir.
sinirlenirse hayatına girmiş ve gitmiş erkeklere gitmiş oldukları için sinirlenir.
uzun bir ilişkinin ertesinde bütün geçmiş ağlamalarının bir erkeğin kucağında olmasını takiben, tek istediği şeyin bir erkeğin desteği olduğunu kabullenmemek adına ağlamadan seneler geçirebilir.
uzun zamandır çevresindeki kimsenin saçındaki bir değişikliğe, giydiği bir kıyafete, taktığı bir aksesuara ilgi göstermediğini farkettiğinde kendini bir kalabalığın içinde gezen bir hayalet gibi hissedebilir.
alakasız bir insanın saçını okşadığı ve de ona sarıldığı bir rüyanın ertesinde üzülerek ve siniri bozularak uyanabilir.
bir erkekle aynı evde yaşamanın ve birlikte uzun zaman geçirmenin ne olduğunu unutabilir. herkes işinde gücündeyken sevgiliyi seks için ayartmanın (veya tersinin) nasıl bir duygu olduğunu unutabilir.
sevgili olmayan ama beraber yatılan insanlarla uyunamadığını tecrübe edebilir.
sevgili olmayan ama beraber yatılan insanlarla seks ne kadar eğlenceli olsa da eksik bir taraf olduğunu tecrübe edebilir.
"sevişmek" yerine "seks yapmak" veya * "sikişmek" kelimelerini kullanmaya başlar.
sevgilisiz geçirdiği sürenin uzunluğuyla orantılı olarak (yatak arkadaşları ve tek gecelik arkadaşlar sayılmaz)o rahat kafanın arkasında işte bunlar vardır. söylemez tabii. heheh.