bugün

türkiye yi kürtlerden arındırmak

insan haklarından, demokrasiden, vicdandan yoksun korkakların faşist fikri. potansiyel düşman olabilecek herkesi göndermeyi ve kendi kabilesi ile başbaşa kalmayı amaçlar. önce kürtler diyerek başlayıp ilerlemesine izin verirsek sonrasında lazı, çerkezi, yörüğü, türkmeni gönderecek. daha olmadı saçı uzunları, küpe takanları, kafasına toka takanları da göndermek isteyecektir. farklılıkları yok edip sonucunda kendiyle baş başa kalmak isteyenin kendi gitmesi gerekmez mi?

isviçre'deki gibi bir halk oylaması rica ediyoruz. şöyle bir soru sorulsun. "ülkeden kürtler mi kürtlerin gitmesini isteyen faşistler mi gitsin?" faşistlerin gideceği yer de yok. bu faşistlerin nerden çıktığını anlamak zor. müslüman veya alevi bir insan kolay kolay faşizme destek vermez. nerden çıktınız siz?

ben türküm. eniştemin dedesi kürt. dolayısıyla kuzenlerim kürt. en samimi arkadaşım kürt, eşi türk. komşularımın yarısı kürt ve çocukluğumuzdan beri beraber büyüyüp, beraber gezdik tozduk. sen kimi nerden kovuyorsun? almanya'da bir adam vardı. ilk dünya ekonomik krizinden sonra yahudilerden kurtulursak alman halkı iş bulur, aş bulur diyerek yahudileri ekonomik alandan silebilmek için tümden kurtulayım diyerek hepsini gaz odalarında öldürüp, yakmıştı. aranızda 7 fark var mı?