bugün

29 kasım 2009 sivasspor beşiktaş maçı

beşiktaş'ımız için çok kritik bir deplasman.. beşiktaş kasımpaşa ile inönü'de oynadığı maçta penaltıdan 1 gol yedikten sonra oynadığı 4 maçta gol yemeyip 7 gol attı. sivasspor ise son 4 maçta evinde antep'i 3-0 yendikten sonra galatasaray ve kayseri'ye 2'şer farklı yenildi. ankaraspor'u hükmen yenmiş sayıldı. yaklaşık 15 günlük bir aradan sonra yeniden maça çıkacak.

böyle bir durum 3 ihtimale de açıktır. unutmayalım ki beşiktaş'ımızın kanser etme ihtimali her zaman vardır. mustafa denizli'nin varyasyonlarla dolu tahmin edilemez ilk 11'lerini hep eleştiriyorum ama bu hafta kadro yine değişik olacak. hafta içi şampiyonlar ligi maçında sakatlanan ibrahim toraman ve tello büyük ihtimalle yok.

beşiktaş'ta son baharını yaşayan ibrahim üzülmez yine orada olacak gibi. sivok ve ferrari'de yerlerini alacaktır. önemli olan sağ bek'in kim olacağı.. büyük ihtimalle ibrahim kaş. erhan güven'i uzun zamandır göremiyoruz.. yorgn rüştü'nün yerine hakan'ı kalede görebiliriz.

hakan
i. kaş-ferrari-sivok-delinho
serdar özkan-ernst-yusuf-ekrem
bobo-nobre

inönü'ye tek forvet çıkarken, deplasmanda 2 forvet başlamamız çok zor. ama yine de böyle bir kadro iş yapar. fink sakat değilse nobre'nin yerine ortasaha oynayabilir.

(bkz: siyah ulan)