agresifiyetliksiz

sözlükte fotoğrafını göstermekle hata etmiş ve bu hatasının bilincinde olan, beş para etmeyecek kalitesiz yazarımsılara maskara olmuş pişman yazar. söz konusu başlık: (bkz: sözlük yazarlarının gerçek fotoğrafları)

buna rağmen kendisini/konuyu şu şekilde açıklayabilecek yazardır; kendisiyle fotoğraftan dolayı aklı sıra dalga geçenlerin fotoğraflarını görmemiştir. kendi suratından utananların eleştirilerini siklememektedir. onu bu konuda eleştirecek yazarın önce kendi fotoğrafını yayınlayacak göte sahip olması gerektiğine inanmaktadır.

kendisini eleştirenlerin "liverpool ülkü ocakları", "merzifon ülkü ocakları" yorumunu yapan insanların cahil olduğuna adı gibi emin olan yazardır. söz konusu fotoğrafın arka fonunda sadece türk bayrağı vardır. türk bayrağından direkt "ülkü ocakları" yorumunu yapan insanların ne kadar basit düşündüklerini ve düz mantık olduklarını bilmektedir. ayrıca türk bayrağı önünde fotoğraf çekinmiş her insanı "ülkü ocakları" diye yaftalayanlar agresifiyetliksizin umrunda bile değildir.

kaldı ki ülkü ocakları türkiye'nin en büyük sivil toplum örgütlerinden biridir. siz isteseniz de istemeseniz de. dolayısıyla zamanında aktif olarak ülkü ocaklarında görev yapmış olmaktan ömrünün sonuna kadar gurur duyacak olan yazardır agresifiyetliksiz.

fotoğraf meselesinde kendisini eleştirenlerin ortak özelliğinin basitlik, boş lafcılık, kabalık , ukalalık, haddini bilmezlik olduğunu gören yazardır.