bugün

hükümetin dağdan inene 5000 tl verecek olması

yarakli sikmeli yorumlar yazan orta sinif beyaz turk genciliginin mahmur kampiyla, terorle, multeciler yuksek komiserligi gibi kurumlarla ilgili hic bir sey bilmeden elestirdikleri projedir.

cancagizlarim, oncelikle bilin ki mahmur kampi bir birlesmis milletler kampi olarak, koylerinden surulmus turk vatandaslarinin yasadigi bir yerdir. Yasal multeci statusundeki bu Turkiye vatandaslari orada hayvancilikla gecinmektedir. Daha once pkk militanlarinin bu kampta orgutlendikleri iddialari uzerine yapilan aramalarda, koca kampta tek bir atesli silah dahi bulunamamistir. Buyurun giris niteligindeki bilgileri suradan ogrenin: http://www.ntvmsnbc.com/id/24988030/

isin daha da kritik noktasi su: turkiye bu multecilere karsi hic bir yukumlulugunu yerine getirmedi bugune dek. Zaten koy bosaltmalarin kendisi de keyfi ve hukuksuzdu. Dolayisiyla bu insanlar turkiye aleyhine bir dava acsa cok daha fazla tazminat alabilecekler. Devletin yaptigi bu olasiligin onune gecmek. bilgi olmadan fikir sahibi olmamak, fikir sahibi olunca da bunu yarrak-sik ekseninde belirtmemek lazim.
güncel Önemli Başlıklar