bugün

şaka

17 saat çalı$manın ardından tek eksiğim ve isteğim eve gidip iki bira çakmak yanında da patates kızartması yemekti.

çıktım i$ten markete gittim. markette iki tane cıvır gördüm, gözüm gönlüm açıldı. jkşldsfgj. derken hiç hesapta olmasa da bi' tanesine resssmen çadır kurdum, gerçekten normal şartlar altında pek rastlamadığım bir şeydi bu. paniğe kapıldım. allahım markette önümde bir çadır ne bok yicem ben $imdi diye utanç içinde düşünürken, ani bir refleksle, kimsenin görmediği bir anda namussuz ufaklığı yatırıp topu taca attım. :birtakımrandomharfler:.

sonra bu kadar abazala$tığım farkedip 2 bira alacakken 4 bira aldım. dedim gecenin körü anne de uyumu$tur, unut patatesi cips al. yarım saat cips seçtim bi' baktım cıvırlar gene dibimde. bi' tanesi alt raftan bi$ey almak için eğiliverdi bende 'allahım sana geliyorum' moduna girip bunu bir de sözlü olarak dile getirdim. kızlar dönüp bakıp 'hayvan!' dediler. marketten çıkana kadar geçen saniyeleri hayal meyal hatırlıyorum. panik içinde elimdekieri döke saça çıktım oradan, sokağın kö$esine geçip hemen bir sigara yaktım. duvara yaslanıp gözlerimi kapadım.

bi' yerden $lap$lup adult efektler geldi kulağıma. gözlerimi açtım, kafamı sağa çevirdim, aman tanrım! bir de ne göreyim, tenhada iki genç yiyi$iyor. o an bi' karaltı oldu. bayılmı$ım. ayıldığımda ba$ımda insanlar vardı. kafamı kaldıramıyorum ama nası vurduysam yere.. bi' baktım piçin biri kalabalıkta cüzdanı a$ırıyo. gel lan buraya itin dölü diye çığırırken polis geldi, 'kalk kalk kalk' $eklinde bir siren almı$lar kendilerine, hiç beğenmediğimi söyledim 'öyle mi ? yürü nezarete!' diye yeni bir komut geldi. 'ama.. ama..'lı cümlemle ilgilenen olmadı. itindölü uzaktan 'eheiehie' diye iğrenç bir ses çıkardı. insanlar $a$kın gözlerini bana kilitlediler. elimde nevale, nezarethanede aldım soluğu. bir baktım cüzdanımı çalan itindölü geldi yanıma. tuttum yakasından 'ver lan cüzdanımı' dedim. kafa attı. bayılmı$ım.

sonra bir uyandım, 'hayvan!' yanımda, elindeki buz kütlesini burnumun az üzerinde gezdiriyor. ben 'allahım sana geliyorum'dan 'allahım bu bir rüya olmalı'ya geçi$ yaptım. 'hayvan!' ise 'geçti bi' tanem'e.. 'burada ne i$im var benim ?' dedim. 'sus $imdi.. yanındayım, istediğin bu değil miydi?' dedi ve elindeki taze sıkılmı$ portakal suyunu 'susamı$sındır..' diyerek ağzıma dayadı. susuzluktan damağım kurumu$tu, çölden okyanusa kavu$mu$casına portakal suyunu iki elimle kavrayıp kana kana içtim.. bir ağırlık çöktü. 'cennet'e dü$üp 'çadır'ı yeniden kurmu$tum. uyuyup '$u güzel ortamı bozma'nın sırası hiç değildi. ket vuramadım uyuma isteğime, sızmı$ım..

uyandım. gözlerimi açmakta zorlanıyordum. yarı karanlık yarı aydınlık bir yerdeydim. aman tanrım! 'ben nerdeyim?' diye hazır reflekssel bir tepki verdim yeni 'ortam'ıma. ortam benim szölü sualime yazılı olarak cevap verdi. 'çabuk kalk ve kaç oradan!' emir kipini görüp idrak edip uygulamaya koymadan 5 saniye önce kasıklarımın üzerinde, belime doğru bir sızı farkedip elimi attım ve..

evet. o yıllarca forward mail'lerde kar$ımıza çıkıp barlarda vannaytsıtend ili$kilere giremememizi sağlayan o hain senaryo gerçekle$mi$ti. evden çıkmı$ yolda zar zor yürürken bunun $a$kınlığını henüz üzerimden atamamı$tımki yerde cüzdanınımı gördüm. hırpalanmı$ biraz ama hâlâ kesi$ebiliyoruz. aldım. içine baktım, paralar, kartlar ve kimliğim yoktu. onların yerine küçücük bir kutu vardı. içini açtım. ba$ka bir kutu daha çıktı. 'bu ne lan' dedim '$aka mısın ?!' içinden bir kağıt çıktı:

'$aka'.