bugün

ilham veren şeyler

Nesne, durum, mekân, madde, zaman, ekşın, şarkı, tablö, film, kitap, duygu, kişi, kurum ya da kuruluşlardan biri ya da birkaçı olabilir. ilham verirler. Geri almaları yakındır. Elini çabuk tutmalısın dostum. Danalar girebilir bostana.

Güçlü bir aşk başlangıcı.. puslu kasvetli bir gününü yaşayan darmadağınık bir ev. viva la vida. nadide bir gülümseyücük. Çilekli bir dudak. across the universe. shots. Sarıkayaların umut. Hatta Bir adet ilham veren şeyler listesi yapıp, o listeye göz atmak bile başlı başına ilham verebilir. ya da birden karşıma denizin çıkması.. Sakınırım. ve şaşırmam, denize. ilhama şaşarım ama. Coşabilirim de. taşarsam da ne ala mualla.

ilham candır, cana can katandır. başarıyla alındıktan sonra, Ne amaçla kullanılacağı kişiye kalmıştır. Herkesin ilhamı kendinedir. kişi hep kendi eder. kendi bulur. bulamadığı da olur. şeker kız candy'nin konuyla ne alakası vardır? zevzek kelime oyunlarına alet edilen ilham, idam edilen ilhamdır. olmamalıdır. görmemiş olayım lütfü'dür. lütfü de iyidir.