bugün

karada osmanlı gemilerini gören bizanslı şoku

'programına çağırdığı sihirbazın şapkasının içinden çıkması gereken tavşanın ölü olduğunu fark eden savaş ay şoku'ndan iki, 'daha iki gün önce maraşspor'dan süleyman'ın auta çıkan şutlarını izlerken galatasaray'a transfer olan ve taffarel'in cezasıyla karşısında birden gianfranco zola'yı, tore andre flo'yu gören mehmet bölükbaşı şoku'ndan da 1 adım ileridedir bu şaşkınlık..

ben var ya tam bütün tahsil hayatım boyunca her tarih dersinde güldüm bu kareyi düşünüp.. lan düşünsene ufak da olsa bir umudun var konstantinapolis'i elinde tutmak için.. inanmışsın, hıristiyan birliği adına başaracaksın belki de, jesus christ arkanda! surları onarmışınız, topları yenilemişsiniz, haliç'e zincir çekmişsiniz, kumandandan motive edici konuşmalar dinlemişsiniz.. ''bunun için doğdunuz''' demiş kumandan, ''yenmeden gelmeyin!'' demiş, ''işiniz zor ama biz zoru severiz!'' demiş, sonra da bu kumandanın osmanlı ajanlığı yapan erdoğan arıca olduğu ortaya çıkmış, kumandanı kazığa oturtmuşsunuz falan.. var bir inanç.. osmanlı kim ulen? yeneceksiniz barbar türkleri!

sonra bi bakıyorsun surlardan şöyle kasımpaşa taraflarına doğru.. osmanlı donanması otobüs konvoyu gibi olmuş sana doğru geliyor.. hahaha..

ben var ya o anda bırakırdım savaşı felan.. ne uğraşacağım allah'ın manyaklarıyla, heriflerin yaptığına bak.. biz de hala kızgın yağ felan uğraşıyoruz kendimizce buralarda..

yazıyı bir bizanslı gözünden yazdım ama koskoca bir şehir savunması için sadece haliç'e zincir çeken bir zekanın emrindekiler zaten kaybetmeye mahkumdular.. adamların aklına gelene bak yani, boğaz'a zincir çekmek.. bravo.. çay bahçesi mi lan bu, koskoca şehr-i istanbul..

fatih gibisi gelmedi arkadaş.. şu an koy ido'nun başına, deniz toplu taşımacılığında bir devrim yapmazsa bana da nizam demesinler.. demesinler zaten o ne öyle pideci gibi..