bugün

arda turan vs alex de souza

arda'nın kariyeri boyunca attığı müthiş frikik golleri, üstün top tekniği(!?), topla inanılmaz hızlanma yeteneği, jay jay misali oyuncu eksiltme kabiliyeti, milli takımda kaldırdığı kupalar gibi kişisel üstünlükleri ile hayli ilerde olduğu karşılaştırmadır.

o bir şey değil de; 'bizim uefa kupamız var sacit abi o yüzden biz daha iyiyiz' insanlarının milli takımlar seviyesinde şampiyonluk yaşamış bir takım kaptanıyla türkiye'de sikindirik takımların yeteneksiz stoperlerini çalımlayıp 'allah çarpsın fenere gitmem, valla bak' edebiyatıyla gönüllere taht kurmuş vasat bir oyuncuyu karşılaştırması ilginç değil mi?

sabah sabah yapacak ilginçlik bulamayan ilgiye muhtaç kişinin 'ulan ekmek çıkar mı' kaygısından ibaret karşılaştırmadır. ayrıca lyon arda için 15 milyon euro ile kapı çalmış, milan 33 milyon + pirlo teklif etmiş, arsene wenger 45 milyon + baba şefkati önermiş, inter ise 'hassiktir lan, türkiyede 3-5 gazete şişirince her önüne geleni süperstar mı yapıyorsunuz' demiştir. o da inter'in ayıbıdır.

o değil de bi carrusca vardı ne oldu ona?