bugün

suya atlarken deniz şortunun düşmesi

erotizm içeren bir yazı olabilir. okumaması gerekenler : yarrak veya kıllı göt fobisi olanlar , birazcık tahrik olunca hemen otuzbir çekme ihtiyacı hissedenler , evde denemek isteyenler (!) , bir yakınının deniz şortunun lastiğini gevşetecek uruspu çucukları vs vs. kısacası yan etki yapacaksa okumayın . okuyup da suçu bana atarsanız , sikerim. suçu kendine at beybi.

bildiğiniz gibi ( as you know ),şu sıralar tatil dönemi. ve bir tatil beldesini 9.48 şiddetinde sallayabilecek ne olabilir ? ( babanın slip iç çamaşırıyla denize girip malı göstermesi hariç ) tabi ki frikik vermek. bi erkek nereden frikik verebilir ? meme ucu değil. otur yerine , sıfır!

denize atlama stillerinden en güvenlisi çivileme olarak tabir edilen kütüksü atlayıştır. ama hadi lan , stil atlayalım , balıklama atlayalım dediğiniz anda tehlike çemberine girersiniz. tehlike çemberi ve 9.48 şiddetinin oluşması için gereken şartlar :

1.mal bir insanın varlığı
2.o mal insanın tatil yerinde olması
3.mal insanın balıklama atlamaya karar vermesi
4.mal insanın götünün kıllı olması
5.ya da mal insanın tıbbı bile hayretler içerisinde bıracak kadar büyük ya da küçük tarrağa sahip olması.
6.zaten böyle bir sahneyle folloş olacak insanları hiç takmıyormuşçasına "ehe ehe açıkta bişey mi gördünüz lan ehe ehe" diye sudan çıkıp havluya sarılması.

iskelede kim oturuyor olursa olsun böyle bir manzarayla karşılaşmak istemez. tanımadığın bir adamın çanağındaki kılların yoğunluğunu ya da çavuşunun selam çakmasını görmek istemez insanlar herhalde. ben öyle bi manzarayla karşılaştım , psikolojim orospu oldu , ve geldim yazdım sadece.