bugün

sevgilinin regl donemi tribi

aylık periyotlar halinde süregelen sevgilinin sürekli ilgi beklediği anların oluşturduğu ve bazen abartılarak insanın tahammülünü zorlayan tirplerdir.

sevgili çift kontörlü hat kullanmakta ve ikisindede kontör bulunmamaktadır.
dönemi geçiren yani dişi olan sevgili erkek olan sevgiliyi arar ve;
+canım nasılsın?
-iyim aşkım sen nasılsın?
+iyimv* ben de merak ettim nasılsın diye bir arayım dedim annemden.
-*hah ne güzel yapmışın aşkım ben de şimdi penguen okuyordum pazar sevişgenleri çok komik bu hafta.
+hmm! sevindim. neyse aşkım annemden arıyorum biliyorsun fazla konuşamayacağım,
-peki sevgilim, aa bu arada karnın nasıl oldu ağrıyor mu hala?
+yok aşkım! iyim! dedim ya!
-peki aşkım görüşmek üzere...
+seni seviyorum
-ben de seni seviyorum.

sıradan standart tribi yedikten sonra ben kişi olarak erkek kişisi olarak teleofnu kapatırım, kapatırız.
ve öfkelenirim;
canım benim eğer her ay benim kanrım ağrısaydı ki 20 yaşındasın, bu da yaklaşık olarak bir kızın 14 yaşında regl olmaya başladığını varsayarsak sen iki senelik ilişkimizden önce de 4 yıllık süreç boyunca bu ağrıyı çektin. o zaman ben yoktum, seninle olan kişi seninle benim kadar ilgileniyor olsaydı zaten ben olmazdım.
ulan sevgilim, iyi güzel de kontörüm yok, arayamıyorum, iş yok, güç yok, para yok, pul yok, ne bok yiyim lan ben canım sevgilim? yani biraz da insaf biraz da mantık gerek, şahsen mantık evliliği yapacak olsak seninle bu konuda iki kere düşünürdüm, ama seviyorum seni dolayısı ile aşk para kazandırmıyor ve sadece aşk ile saadet olmuyor. ne yapmak lazım o zaman? eldeki fırsatları göz önünde bulundurmak lazım.fırsatları göz önünde bulundururken can sıkmamak, moral bozmamak biraz da karşı tarafı düşünmek lazım.
Şimdi sen bu ağrıyı çekiyorsun, amacın eğer ki; benim de canımı sıkmaksa ki bu gayet normal bir tutumdur çünkü ben askerdeyken senin canını askerlik ile yeteri kadar sıktım, buna hak veriyorum, ama sen bunu 14 ay çektin şimdi gelelim bizim bir ömür süreceğine inandığımız ilişkimize; ulan bir ömür de aybaşı tribi çekilmez ki? ha tamam çekilir, karnın ağrır, kalkarım usanmam uykumdan kalkarım sana bir ağrı kesici bir bardak su veririm içersin yatarsın, ulan ağrıya katlanacaksın, sonuçta benim öpmemle geçmeyecek ki, bunu biliyorsun, ya da bana da bu ızdırabı yaşatarak bu acının azalacaksa tamam bu da kabul, de hadi o zaman paylaşalım acını.
ama gecenin bir yarısı beni arayıp sanki elimden bir şey geliyormuşta, ben bunu yapmıyormuşum gibi davranırsan; kusura bakma aşkım ama skerler böyle aşın ızdırabını.

işin bir de; bir önceki gün tribi vardır;
ağrısı yoktur, aş eriyormuş gibi davranır, sürekli bir asabi tavırlar, bir artistlikler, ilişkide sorun yokken sorun çıkartmalar falan. yarın olup da durum ortaya çıkana kadar erkek kişisinin durumu anlaması imkansızdır çünkü bunun olacağını kadın kişisi bile bilmezken elden ne gelir bu saçma tripleri yemek dışında?
bütün bir gün çocuk eğlendirmekten daha zordur regl dönemi tribi, ama sevgilidir ya,
bu da çekilir bir şekilde zorlana zorlana,
ha yapmasa daha güzel midir?
güzeldir.

(bkz: kadınlar adet olmasın)
(bkz: erkekler askere gitmesin)
(bkz: içimde kalan kampanyalar)