bugün

ilhan arsel

aydın kategorisine montelenmeye çalışılan zavallı bir adam.

hele bu eziği savunanlar vardır ki, onlar kendi içlerinde çelişkiler içerisindedirler. eh klavuzu karga olanın burnun akıbeti hepimizin malumudur.

şöyle diyor savunuzumuz:

1) kuran'ı okuyup açıklamalar yaptığı için zavallı ve ezik adam oluvermiştir.(hayır efendim, kuran meali okuyarak açıklama değil yorum yaptığı için zavallı ve eziktir)

2) adam sorguluyor ulan araştırıyor, okuyor, biliyor işte. (elbette sorgulayabilir ancak kuran'ın aslını okuyup sorgulamalıdır. öyle meal müsvettelerinden sorgulamayı embesiller de yapar! ayrıca her okumak bilmek demek değildir! doğru anlayana biliyor denilebilir!)

3) yapılması gerekeni yapıyor. (bu konuda mutabıkız. cibiliyetinin gereğini ortaya koyduğunda hemfikiriz zaten!)

4) (buyrun ön yargılara:) inançlı müslüman amcamız da akşam namazından çıksın, evine giderken karıları kızları gözüyle yesin.(nasıl, güzel değil mi! çok yakıştı bu konuya! keşke siz de okuyup bilseydiniz, her insanın kendinden sorumlu olduğunu!)

5) nasılsa namaz kılıyor günahları affolunur değil mi.(islam da böyle bir kaide yok ki beyefendi, uydurmayınız!)

6) kitap okumasın, beynini yormasın canım ne gerek var, (nereden biliyorsun okumadığını? bu önyargı ile nereye kadar gidebilirsin ki?)

7)onun yerine bilmem kaç rekat teravih kılsın. (20 rekat efendim.)

8)ondan sonra da gelsin türkiyenin gerçek ilim adamlarına zavallı ve ezik desin!! (gerçek ilim adamı derken? hangi kitabında ki ilmi keşiflerine dayanarak bunu söyleyebiliyorsunuz? kitaplarının ve makalelerinin kaynaklarına bir bakın da öyle karar verin isterseniz!)

9) sen nesin peki, ultra seviyede zeki ve yorumlarıyla ortamın kalitesini arttıran süper insan..( ay çok teşekkür ederim. teveccühünüz efendim. doğru söze ne denir ki?)