bugün

üstün ırk

dünya tarih ve medeniyet sahnesinde etken olmuş ırklara verilen isimdir.

türkler, cermenler gibi örnekleri vardır. varoldukları süre boyunca insanlığa yüzlerce değer katmış, yerleşim ve yaşayış alanlarını etkilemiş; tarihe yön vermişlerdir.

zencilere hayranlık fazla olduğu için zencilerin neden üstün ırk olmadığı konusuna değinmek istedim.

zenciler, 20 bin yıllık tarih sahnesinde ancak köle olarak boy göstermektedirler. en yakın akrabaları olan "kartaca" ise romalılar tarafından yerle bir edilmiştir. osmanlıda "hadım" edildikten sonra kölelik yapmışlardır. medeniyete hiç bir katkıları olmamış; dandik dinleri dahi mitolojik özelliklerden uzak kalmıştır. kendilerine özgü kap çanakları dahi yoktur. mısır medeniyetinden araktır. yegane kıyafetleri afrikada çalı çırpı, avustralyada pipilerine taktıkları huniden ibarettir.

çocuklarının kafasını doğar doğmaz büken, 50 tane kolye takıp boyunlarını uzatmaktan başka bir özellikleri, yerellikleri yoktur. ayrıca afrikadaki yetişkinlerin %70 i aidstir.

zencilerin kaslarının gösterişli olduğu doğrudur; ancak örneğin boksta son zamanlarda bilinenler hep zenci olsa da ; beyazların oldukça büyük üstünlüğü vardır. ayrıca zenciler sadece kas değil, birazda zeka gerektiren güreş gibi oyunlarda son derece başarısızdır.

ve önemli bir not: zenciler yüzemez.