uludağ sözlük zeka sorunu olan yazarlara sahiptir

kimine göre tespittir, kimine göre yadsınamaz gerçek. troll ve kendini bilmez sürüsü yüzünden insanın sinirinin bozulduğu anlar olur ya uludağ sözlükte bu anlar süreklilik kazanmıştır.

arkadaş yazdığın okunmaz, embesil herifler entry altına aklınca ayar verme çabasına girer, oylama desen 6. nesille birlikte yok oldu gitti. alayı sidik yarışında yok ben daha iyim, yok ben senden daha çok entry girerim, yok benim ebem alayınızı içine alır.

troll olmak moda oldu zaar. lan yarrağını boynuma dolayım temizlesinler şu hırdavatı. sırf kontenjan boşluğundan, sırf bir arkadaşa bakıp çıkıcam diye kandırıp girenlerden dolayı bok oldu sözlük.

bir anlık sinirle yazıyorum bunları belki ama doğruluk payını tartışmıyorum bile. bazen bilip de sustuğun anlar vardır, siktir et lan banane dersin. ancak dememek gerekiyormuş zira sinirlere harabiyet salgılıyor.

bazı yazarlarda harbiden zeka sorunu var. ne yazdıkları anlaşılıyor, ne bir adap var, ne tartışma yetisine sahipler. varsa yoksa sivrilip otisabi, author, aziz kedi ne bilim ben bir sıyrılma çabası var. sinirlendim birisi sigara ikram etsin.