bugün

sevgilisi varken başka kadınlarla yatan erkek

o zaman erkeğini başkasının kollarına gönderen kadından da dinleyelim olayı..

herkesin doğrusu kendine. biriyle birlikte olmak-olmamak hep tercih meselesi. kimisi der seviyorsan bedeninle de seveceksin, kimisi der bedene ne hacet ruhun yeter.

çok şanslı olan bir azınlık dışında kimse ilk sevgilisiyle evlenemiyor. onlarca sevgilisi olan ve bundan memnun olanları tenzih ederim; şu hayatta evlenene kadar ancak 3-5 sevgilin olur. bunlarla yaşadığın ilişki de ileride evlendiğin adamı ayrı tutmak adına tensel paylaşımın olmadığı ilişkiler olur.

toplum iyi ya da kötü erkeğe daha geniş haklar tanıdığından erkek cinselliğini yaşama ihtiyacını daha açık şekilde ortaya koyar.

türk sistemine göre yetiştirilmiş, belli dini inançları olan türk erkeği; kendi günahını sevdiğiyle değil önemsemediğiyle paylaşmak ister.

bu noktada erkeğini başka kadınların koynuna yollayan kadın, sevilen kadın üç maymunu oynayarak kendi bedeniyle ve geleceği ile ilgili verdiği kararın bedelini öder. hazzını erteler, erkeğine kendi doğruları için buna karar vererek dokunulmamış bedenini sunar.

yani sevgilisi varken başkalarıyla yatan erkek, bizim gibi kadınların sevgilisi olan erkektir. sınırlarını bilen, elindeki kadının kendi tercihine saygı duyan ve onunla yaşayacağı hayatın başka gereklilikleri olduğunu bilen erkektir.