bugün

30 mayıs 2009 denizlispor beşiktaş maçı

beşiktaş'ın hak ettiği şampiyonluğa ulaştığı maç olmuştur. kısaca maçın değerlendirmesini yapacak olursak; bu sezon genelde ilk yarı kötü oynayıp ikinci yarı açılan bir beşiktaş vardı ta ki denizli maçına kadar. ilk yarı çok iyi olmayan bir futbol ikinci yarı özellikle son kısımları hep denizlispor'un kontrolü altına girdi.
2-0'ın verdiği rahatlıktan olsa gerek defansa çekilip daha kontrollü oynadıklarından dolayı sanırım bu durum.
özellikle ibrahim toroman'ın golü çok güzeldi. çok iyi vurdu topa tam köşeye.
deniz çoban'ın bursa maçına nazaran biraz daha iyi yönettiği maç olmuştur. hatası yok mu vardır elbet her iki taraf için de.
şimdi birileri ibrahim toroman'ın pozisyonuna penaltı diyor ama o pozisyonda ibrahim'in eli havada değildi olması gerektiği yerdeydi ve maçı izleyen bilir ki kesinlikle kasten eline çarpan bir top olmamıştır. ulan herif elini kaldırsa niye kaldırdı penaltı, kaldırmasa çarpsa niye kaldırmadı bak çarptı felan ne yapsın bu adam elini götüne mi soksun? sonuçta orada mücadele ediyor di mi yapmayın allah aşkına.
neticede yenilseydik bile galatasaray'ın sivasspor'u yenmesinden dolayı yine şampiyonduk. ama o mücadelen ilgisiz olarak 3 puanımızı aldık ve kimseye bağlı kalmadan şampiyonluğumuzu ilan ettik. ligi de aldık kupayı da aldık. allah'ın izniyle şampiyonlar liginde de güzel işler yapacağız.
başta teknik heyet olmak üzere sayın başkanımıza, teknik direktörümüze, bütün futbolculara teşekkür ediyor, aynı zamanda o müthiş taraftarlarımızı ve de tüm beşiktaşlıları sezon başından buyana sağladığı/sağladığımız destekten ötürü kutluyorum.
hak edilmiş bir şampiyonluktur, tuzu biberi olan herkese sonsuz teşekkürler. helal olsun.