bugün

erkek isimli kızlar

ailesi tarafından erkek ismi konulmuş kızlar.
anne baba kurbanıdır bunlar. hayır arkadaş anlamam neden bir ana bir baba kız çocuğuna erkek ismi koyar. amaç nedir yani mnskym. bak anlatmayayım diyorum dayanamıyorum. acım var arkadaşım gelme üstüme. neyse anlatıcam, daha ortaokula gidiyorum, orta 1 falan. o zaman ilköğretim falan yok tabi sen nerden bilicen pehh. bizim burda * çukurbostan vardır böyle kocaman bir çukur tarzı bir yer işte. 20 yaş üstü herkes çukurbostan der buraya. şimdinin eğitim gönülleri parkı. bende artan ergenlik belirtileri ve o zamanki seksi çocuk cazibemle yeni açılmış olan bu güzide eğitim parkında kız kovalıyorum. sağa solda kankilerle vakit öldürüyorum. çocuğuz tabi dert yok.
aman tanrım o da ne, voleybol sahasında bir kız ki sorma afet-i devran. tabi o zaman mal olduğumuz için birşeyden çekindiğimiz yok. hemen gittim tabi kızın yanına:

artı: ben *
eksi: kız *
+ ehi eehi naber ya nasılsın

-hııı iyiyim saol çaattttttt *
+ ben prop * bu arada. senin adın nedir

arkada kızın arkadaşları falan kıkırdıyolar. hayranım çok o zaman. mavi gözlerim var ya alayı hasta bana sanki bi skim oluyomuş gibi mavi gözden. kızda hoşlanmış ki benden gülümsüyor ince ince. ulan diyorum oldu bu iş.

- emrecan benim adım.

/ poahaahjıosıhashhasoıasd *
+ ne nasıl yani *
- ne nasıl işte be emrecan benim adım.

+ hay mnskym

- neee. yuh hayvann

+ yok ya sana demedim.....

böyle tanıştım bu kızla ve gerçekten çok güzel bir ilişki yaşayacak gibiydik. ta ki arkadaşlarım zamanla benle taşak olayını abartmaya başlayıncaya kadar. yahu kime anlatacaksın. muhabbet hep şöyle gelişir:

+ ben gidiyom emrecanla buluşçam

/ poaspoapoapaoaa

+ mnskym

yada şu:

+ babacım ben sevgilimle buluşacağım para verirmisin?

* demek sevgilin var oğlum. adı ne bakalım bu şanslı kızın

+ emrecan baba..

* çatttttttt * lan velet ibne mi olucan başımıza? emrecan diye sevgili mi olur hıyar?!!!!

+ ya baba emrecan kız.

- kız mı? paopaoapoaopaoaopa bsg ya git kimle buluşuyosan buluş.

tabi uzun sürmedi ilişki. nice güzellere değişmeyeceğim güzel kızı ismi yüzünden bıraktım. çocuk aklı tabi.

yani işin kısası kızların erkek isimli olmalarının zararı kızlardan çok onların sevgililerinedir. lan 30 yaşına geldim hala emrecan diye taşak geçiyor koca koca adamlar benle. ama genede burdan haykırıyorum. yaptım bir eşşeklik emrecan dön sevgiline *