bugün

24 mayıs 2009 eskişehirspor trabzonspor maçı

trabzonspor'un avrupa kupalarını garantilediği faktörü ele alınırsa ibrelerin birazcık eses'imden yana olduğu müsabaka.
eğer ligin bitimine 5 hafta kalsaydı trabzonspor maçı alır derdim, fakat sezonun bitimine 1 hafta kala trabzonspor kendini fazla yormayabilir, ayrıca bu müsabaka çoğu tahmincilere göre üst geçecektir.

eskişehirspor cephesinde kısa bir süre önce futbolcuların paralarını alamadıkları gerekçesiyle antrenmana çıkmadılar. bu sorun eseslileri bir an "acaba maça çıkmayacaklar mı ?" şeklinde düşündürdü, fakat vakit kaybetmeden alacak verecek meselesi hemen halledildi.

eskişehirspor ligde an itibarı ile 39 puanla 10. sırada, gol atma ve gol yeme oranı neredeyse eşit.
eğer konyaspor deplasmanda fenerbahçe'ye karşı kaybeder ve eskişehirspor kazanırsa konyaspor bank asya birinci lig'e düşecek ve eskişehir'de lige yeniden yükselme bayramı yaşanacak.
ayrıca kimin küme düşeceğini belirleyecek maç bu maçtır, eskişehirspor kaybederse kimin küme düşeceği son hafta belli olabilir, eskişehir galip gelirse yada berabere kalırsa kimin küme düşeceği büyük oranda belli olur.

ayrıca eskişehirspor içeride büyük takımlara karşı gayet iyi performans sergilemekte, taraftarının desteği ile eses kazanabilir, iddaa kuponu dolduruyor olsaydım eskişehir'in galibiyetine ve maçın berabere biteceğine dair çifte şans oynardım, veyahutta üst seçeneği.