bugün

arkadaş etkisiyle alan seçmek

alan derken tm, sayısal, sözel falan dedim hafız; sen zaten kapiş.

bu başlık aslında: "aşık olunan kız için bölüm seçmek" de olur ha. ama sktir et içim dışım eski sevgili oldu, türevlerinden bile yıldım.

çok var böyle adam. eskiden anadolu liselerine ilkokuldan girilirdi, hele ki böyle bi yerde okuduysan daha zor tercih yapmak. hazırlıkla birlikte, lise 2'ye kadar 5 sene birlikte nefes almışsın. ergenliğin etkisiyle, genellikle tiksinilesi şeyler yapmış olsan da, önemli adamlar lan senin için anla işte.

sonra noluyo? küt diye bi öss geyiği çıkıyor. ilkokuldaki kırmızı kitapların yerini koca koca kaynaklar alıyor. iki omza birden asılan çantalar yerine artık kitaplar, kızların göğüslerini kapatacak şekilde taşınıyor. erkekler serseri hesabı rulo yapıp sürtüyo eve kadar.

alan seçerken tam bi olgunluk da yok. hele bi de eşit ağırlık, dil ya da sözel gibi bölümleri seçiceksen.. 30 kişiden 23'ü sayısal seçerken sen ayrılıcaksan sınıfından..

çok sık yapılan bişi aslında bu. arkadaş etkisiyle alan seçmek.. gerçi insan istediği hayatı seçemiyo yemişim alanı. mesajımı da verdim tamam lan bitti. murat, rehberlikten kaygıyla baş etme konusunu getir. sieee!