bugün

uludağ üniversitesi 2009 bahar şenlikleri

1998 senesinden beri toplulukların düzenlediği bu şenliklerde ilk kez bu sene sportif komitenin dallamalığı yüzünden tenis turnuvası yapılmayacaktır. sportif komite başındaki uraft'ın yaptığı açıklamaya göre tenis turuvasına ayıracak personelleri yokmuş.
şimdi gelelim uraft başkanı olan arkadaşımıza verilecek cevaplara:

1. senelerden beri basketbol ve futbolda kavga çıkarken tenis branşında hiç bir olay gözlemlenmemiştir.
2. tenis turnuvasını zaten tenise gönül vermiş insanlar düzenliyor, sportif komite değil.
3. turnuvayı düzenleyen bu insanlar sizden ek birşey talep etmemiştir.
4. tenis maçlarında genelde hakeme gerek duyulmamakta, oyuncular kendileri karar vermektedir. toplarını kendileri getirmektedir. forma vs. ye gerek duyulmamaktadır.
5. bu okulda herhangi bir fakültede okuyup dördüncü sınıfa gelmiş bir insanın kampüste birçok tenis oynayan kişi olduğunu bilmemesi kadar komik birşey olamaz.
6. sporun her branşına saygım vardır, ancak ok atma ve yön bulma bile yarışma içerisinde olan branşlar ise tenis neden alınmıyor?
7. bütün bunları nereden mi biliyorum derseniz 1998 senesinden beri şenlik görüyorum, 4 şenliktede çalıştım, bir kerede tenis turnuvasının düzenlenmesinde ikinci adamdım. birinci adam ise her zamanki gibi okulda tenis oynayanların sevdiği sedat sılacı'dır.
8. tenis turnuvası yapmayarak elinize geçen şey nedir? masarfa mı çıkartıyoruz size? kupa madalya vs. de istemiyoruz sizden...
9. madem böyle bir işe kalkışıyorsun, en azından önceki senelerde neler yapılmış onlara bakmak bile yeterli olacaktır. onu da geçtim,diylim ki geçen seneye bakmadın, yahu okulun bu sene içinde nisan ayında başlayıp mayısın ortasında biten spor oyunlarında tenis branşı var, hiç mi insanın aklına gelmez bu oyunlarda tenis karşılaşmaları nasıl oluyor, nasıl düzenleniyor, kim düzenliyor diye?
10. uraft başkanını buradan şiddetle kınıyorum.